Obavijesti

Sport

Komentari 7

Najbolji hrvatski vaterpolist pozitivan je na korona virus!

Najbolji hrvatski vaterpolist pozitivan je na korona virus!

Četvorica igrača Brescije pozitivna su na korona virus, a među njima je i Joković. Pozitivni su i Christian Presciutti, Niccolo Gitto i Vincenzo Dolce, a iz kluba su poručili kako igrači nemaju respiratorne probleme...

VIDEO

Najbolji hrvatski vaterpolist Maro Joković (33) je ovo ljeto napustio Olympiacos i pomalo iznenađujuće potpisao za talijansku Bresciju. 

Pokretanje videa...

vaterpolo 00:53

Talijanski klub je u sjeni Pro Recca već godinama pa su poželjeli prekinuti tu dominaciju dolaskom nekoliko igrača, ali ovaj put ih je pogodila korona, kao i brojne talijanske klubove.

Četvorica igrača Brescije pozitivna su na korona virus, a među njima je i Joković. Pozitivni su i Christian Presciutti, Niccolo Gitto i Vincenzo Dolce, a iz kluba su poručili kako igrači nemaju respiratorne probleme i trenutačno se dobro osjećaju. Joković je ujedno i treći hrvatski vaterpolist nakon Vukičevića i Popadića koji je pozitivan na koronu, a navedeni dvojac ju je prebolio prije dva mjeseca...

Hrvatski vaterpolist je u Italiju došao kao jedan od najboljih na svijetu. Snažna i precizna lijeva ruka. I tu vam je jasno da više nemate šanse. Može i lijevo i desno, može donji ili gornji kut, ma može i s dva metra ili pet metara. Kada Maro Joković ima loptu u rukama na svojoj desnoj strani gdje se osjeća kao da je rođen tamo, možete ga samo pustiti da odradi svoje jer ga ne možete zaustaviti.

Bombarder iz Župe dubrovačke je većinu karijere proveo Jugu. Osvojio je dvije Lige prvaka, 13 naslova u hrvatskom prvenstvu te četiri hrvatska kupa. Naravno tu su i tri Lige prvaka kao i brojne medalje s reprezentacijom. Sjajni hrvatski topnik osvojio je dva zlata na SP-ima, a posebno važna njegova uloga bila je 2017. kada smo u Budimpešti srušili Mađare.

Tu je i olimpijsko zlato i srebro te europsko zlato iz Zagreba 2010. uz još četiri bronce i jedno srebro sa svjetskih prvenstava. Također, na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji 2019. godine uvjerljivo je odnio titulu najboljeg strijelca turnira.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica