Obavijesti

Sport

Komentari 66

Najpodcjenjeniji igrač svijeta ponovno zasjao uz tri komada

Najpodcjenjeniji igrač svijeta ponovno zasjao uz tri komada
1

DRIES MERTENS U deset kola prvenstva to mu je bio deseti gol i on je najubojitiji igrač ozbiljnog kandidata za 'scudetto'. Zabija prekrasne golove, baš kao i prethodne sezone...

VIDEO

Međukolo talijanske Serie A donijelo je nove pobjede favorita. Lider Napoli slavio je u preokretu kod Jurićeve Genoe 3-2 hat-trickom Belgijca Driesa Mertensa.

Genoa je povela golom Taarabta u četvrtoj minuti, ali onda je fantastični Dries zabio tri komada od 14. do 60. minute i time donio svojoj momčadi nova tri boda.

U deset kola prvenstva to mu je bio deseti gol i on je najubojitiji igrač ozbiljnog kandidata za 'scudetto'.

Zabija prekrasne golove, baš kao i prethodne sezone u kojoj je kroz 35 nastupa utrpao 28 komada! Golove pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Juventus je rutinski stigao do pobjede protiv SPAL-a 4-1 premda su gosti u jednom trenutku zaprijetili smanjivši na 2-1. Golove za Juve zabili su Filippo Bernardeschi (14), Paulo Dybala (22), Gonzalo Higuain (67) i Juan Cuadrado (70), dok je strijelac za goste bio Alberto Paloschi (34). Mario Mandžukić odrađuje kaznu zbog isključenja u prošlom kolu, dok je Marko Pjaca još uvijek izvan stroja.

Milan je nakon četiri susreta bez pobjede napokon pronašao žrtvu. Na gostovanju kod Chieva slavio je 4-1. Strijelci za goste bili su Suso (36), Boštjan Cesar (42-ag), Hakan Calhanoglu (55) i naš Nikola Kalinić (64) koji je igrao do 81. minute. Za Chievo je zabio Valter Birsa (62).

Roma je teškom mukom porazila Crotone 1-0 golom Diega Perottija (10-11m). Ante Budimir je igrao cijeli susret za goste.

Fiorentina je lakše nego što se očekivala pobijedila Torino 3-0. Golove za 'viole' zabili su Marco Benassi (29), Giovanni Simeone (66) i Khouma Babacar (75-11m). Gosti su od 74. minute igrali bez isključenog Antonia Barrece. Milan Badelj je igrao cijeli susret za 'viole'.

Lazio je na gostovanju pobijedio Bolognu 2-1. Za goste su zabili Sergej Milinković-Savić (4) i Senad Lulić (28), a za Bolognu je gol postigao Lulić u 50. minuti u vlastitu mrežu. Ivan Vargić nije branio za Lazio, niti je Bruno Petković nastupio za domaći sastav.

Udinese je na gostovanju pobijedio Sassuolo 1-0 golom Antonina Baraka na asistenciju Stipe Perice koji je igrao do 51. minute. Andrija Balić nije nastupio za goste.

Na ljestvici vodi Napoli sa 28 bodova, Inter ima 26, a Juventus i Lazio po 25 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića