Obavijesti

Sport

Komentari 3

Najveći izazov za hrvatsku zvijezdu: Plazibat će se boriti na turniru teškaša u Nizozemskoj

Najveći izazov za hrvatsku zvijezdu: Plazibat će se boriti na turniru teškaša u Nizozemskoj

Hrvatski borac je napokon doznao kada, gdje i protiv koga će se boriti. Bit će to na Glory 76 priredbi u Nizozemskoj 7. studenog kada bi se Antonio mogao boriti dvaput u istoj večeri...

VIDEO

Tri Hrvata osvojila su K1 turnir u kickboksu, čime se rijetko koja zemlja u svijetu može pohvaliti. Pokojni Branko Cikatić, Mirko Filipović i Antonio Plazibat (26). 

Pokretanje videa...

Antonio Plazibat 04:23

Solinjanin (17-2) je nadolazeća zvijezda svjetskog kickboksa i sada Gloryja, a svoju kvalitetu pokazao je s tri uvjerljive pobjede u najjačoj kickboks organizaciji današnjice. 

Antoniju (26) se prije više od godinu dana praktički promijenio život. Preselio se u Amsterdam i tesanje njegovih vještina u svoje ruke preuzeo je trener Mike Passenier. Trenira u Mike gymu gdje su stvoreni sjajni borci poput Alistaira Overeema, Gokhana Sakija, Badr Harija, a s velikim Marokancem se i pripremao za Wilnisa. Dobio je Francuza Mahieddinea, slovačkog diva Moznyja i spomenutog veterana Jahfarra Wilnisa. Krajem ožujka lovio je četvrtu uzastopnu pobjedu, ali sve je otkazao korona virus.

antonio plazibat

Ipak, hrvatski borac je napokon doznao kada, gdje i protiv koga će se boriti. Bit će to na Glory 76 priredbi u Nizozemskoj 7. studenog kada bi se Antonio mogao boriti dvaput u istoj večeri. Nastupit će na turniru četvorice teškaša, a trebat će mu dvije pobjede kako bi napredovao na ljestvici teškaša gdje je trenutno na petom mjestu. 

Protivnik u polufinalu bit će mu Francuz Nordine Mahieddine kojeg je već pobijedio sudačkom odlukom u svojoj prvoj borbi u Gloryju. U slučaju da ga opet dobije, u finalu bi se mogao boriti protiv pobjednika meča između Poljaka Arkadiusza Wrzoseka i Nizozemca Levija Rigtersa. Poljak se nalazi samo poziciju iza hrvatskog borca, a njih dvojica su se trebali i boriti još ožujku, no sve je na kraju otkazano zbog korone. 

Plazibat je zvijezda u naletu, a dvije pobjede u istoj večeri donijet će mu veliki pomak na ljestvici teškaša. 

Na istoj priredbi borit će se i njegov timski kolega Badr Hari kojem će protivnik biti Benjamin Adegbuyi, a pobjednik će dobiti status izazivača za titulu u teškoj kategoriji protiv Rica Verhoevena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Search and Destroy

Objavu dijeli Antonio Plazibat (@antonioplazibat)

Hrvat i Marokanac već neko vrijeme treniraju zajedno kod trenera Mikea Passeniera, a nedavno je i sam Badr Hari najbolje opisao hrvatskog borca.

- Jedna je od najboljih koji dolazi. Bio sam baš iznenađen, trenirao sam s njim uoči Verhoevena. Baš je jak, brz, pokretan. Ima snage, radi žestoko i žestoko udara. On će dosta problema napraviti. Neću se s njim boriti, on je moj prijatelj. Navijat ću za njega, naučit ću ga sve što znam i podržavati ga da dođe u vrh - rekao je Hari. 

I ovaj put će nastupiti na istoj priredbi te će bodriti jedan drugoga u važnim mečevima.

Plazibat je sve oduševio sa svojim atraktivnim i agresivnim stilom kojim što prije želi nokautirati protivnika, a to je ono što publika voli. Nedavno je osvojio titulu za najboljeg novaka godine u Gloryju, nadamo se da ćemo ga u budućnosti gledati i na vrhu teške kategorije, a to znači onda trijumf protiv aktualnog prvaka Rica Verhoevena...

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja