Sport

Komentari 6

Nakon Ibre, Boban želi još: U Milano stiže Barcin Francuz?

Nakon Ibre, Boban želi još: U Milano stiže Barcin Francuz?

Talijanski Milan  je 2019. godinu završio tek na 12. poziciji u Seriji A sa samo 21 bodom iz 17 odigranih mečeva.Daleko je to od onoga što tribine San Sira žele vidjeti, a Boban i Maldini misle da su našli spas...

Paulo Maldini i Zvone Boban ne odustaju od spasa posrnulog talijanskog velikana Milana. On je 2019. godinu završio tek na 12. poziciji u Seriji A sa samo 21 bodom iz 17 odigranih mečeva. U siječnju tako planiraju dovesti još  igrača, iako su navijači već zadivljeni dolaskom Zlatana Ibrahimovića (38) koji je, klasično, najavio pobjede. 

Prema pisanju Gazzette dello Sport, Francuz Jean-Clair Todibo (20) trebao bi doći iz Barcelone u kojoj se ove sezone nije baš naigrao. Naime, zaigrao je tek u dvije ligaške utakmice i jednu u Ligi prvaka.

Kako piše Gazzetta, Francuz je pristao, sada je sve na dogovoru Barce i Milana.

Internazionale v FC Barcelona - UEFA Champions League - Group F - Giuseppe Meazza

Osim Milana, navodno je  za njega zainteresiran Manchester United. Inače, tržišna vrijednost mu je 10 milijuna eura prema Transfermarktu.

Uz Francuza, želja Bobana i Maldinija je i Nemanja Matić, a na putu dovođenja će im stajati gradski rival Inter koji ga također želi  u svojim redovima.

 

Najčitaniji članci