Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Nakon leukemije, korona mi je bila kao ispijanje čaše vode...'

'Nakon leukemije, korona mi je bila kao ispijanje čaše vode...'

Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitaliziranih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji, rekao je Mihajlović...

VIDEO

Srpski trener Siniša Mihajlović (51) je prije dva tjedna saznao da je pozitivan na korona virus, a to nije bila nikako dobra vijest za njega jer je prije nekoliko mjeseci prebolio leukemiju pa je zbog toga u grupi rizičnih pacijenata.

Pokretanje videa...

Mihajlović, video poruka 01:36

 Na svu sreću, Mihajlović je prebolio i koronu i to bez većih posljedica. A u svom je stilu za talijanske medije opisao posljednja dva tjedna koja je proveo u karanteni.

- Nakon onoga što sam prošao od srpnja do siječnja, šest mjeseci borbe protiv leukemije, s tri hospitalizacije, kao i velikog broja kemoterapija i transplantacije koštane srži, Covid-19 mi je bio kao ispijanje čaše vode. Bio sam asimptomatičan i nisam osjetio ništa - kazao je trener Bologne. 

Mihajlović je zajedno s obitelji bio na odmoru, no virus je 'pokupio' od svoje djece koja su obilazila noćne klubove. Iako nije imao nikakve simptome, smatra da je korona jako opasna.

- Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitaliziranih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da Covid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubile svoje najmilije - kazao je on. 

FILE PHOTO: Bologna coach Sinisa Mihajlovic before Serie A match  v Lazio

Srpski stručnjak propustio je pripreme Bologne za nadolazeću sezonu što se spletom teških okolnosti dogodilo i sezonu ranije kada je bolovao od leukemije pa je tri mjeseca proveo u bolnici. To ga nije obeshrabrilo pa je klub vodio putem videolinkova, gledao treninge i iz bolničke sobe koordinirao aktivnosti u klubu te izdavao upute stožeru.

Podsjetimo, Mihajlović je u srpnju prošle godine objavio da ima leukemiju, a nakon niza kemoterapija i presađivanja koštane srži, u siječnju je obznanio da se izliječio.

Sada je prebolio i koronu pa se može vratiti na pripreme svoje momčadi za sljedeću sezonu koja počinje već 20. rujna, a Bologna će u prvom kolu igrati protiv Milana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio