Obavijesti

Sport

Komentari 8

Poginula Amela Fetahović (35), bivša reprezentativka BiH

Poginula Amela Fetahović (35), bivša reprezentativka BiH

Najveći je dio karijere provela u SFK Sarajevo 2000, a svojevremeno je Amela Fetahović (35) nosila i dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. Preminula je u Sarajevu

VIDEO

Vijest o smrti nekadašnje reprezentativke Bosne i Hercegovine Amele Fetahović (35) primljena je sa tugom, stoji u objavi Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine nakon iznenadne smrti nogometašice.

Iako je otišla u mirovinu 2018., ove se godine vratila i zaigrala u dresu Radničkog iz Kragujevca, a mediji iz susjedstva opisuju je kao jednu od najboljih nogometašica u povijesti Premijerlige BiH. U karijeri je osim u Premijerligi igrala u Sloveniji, Spartak Subotici, Union Nove Zamkyju i Iskri Bugojno.

- S velikom tugom zaprimile smo vijest o tragičnoj smrti Amele Fetahović, koja je podlegla povredama nakon prometne nesreće. Naša 'Žgoljo' bila je omiljena, voljena i sjajna osoba. Dijete je SFK, nosila je naš dres dugi niz godina i ostavila je dubok trag u nogometu. O njoj govore trofeji, nagrade i izvrsni sportski rezultati, a pored toga, svako društvo bi poželjelo Amelu. Mislima smo uz porodicu i prijatelje i gubitak drage Amele predstavlja gubitak osobe, koja je mnogo značila i dala našem klubu - oprostili su se od nje iz Sarajeva 2000, kluba u kojem je ponikla.

Prema nekim navodima tamošnjih medija je nakon nesreće u bolnicu stigla pri svijesti te su joj ozljede okarakterizirane kao lakše, ali je nakon nekog vremena preminula zbog komplikacija, najvjerojatnije unutarnjeg krvarenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...