Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nakon velike borbe od dva sata sjajna Donna Vekić u polufinalu

Nakon velike borbe od dva sata sjajna Donna Vekić u polufinalu

Polufinale izborila je i Petra Marčinko (17), ali na ITF turniru u američkoj Arcadiji. Mlada talentirana hrvatska tenisačica sa 6-2, 6-2 svladala je domaću tenisačicu Megan McCray

VIDEO

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u polufinale WTA turnira u meksičkom Monterreyju nakon pobjede u tri seta protiv Belgijanke Ysaline Bonaventure.

Pokretanje videa...

00:14

Vekić je nakon dva sata i 13 minuta igre slavila 6-2, 5-7, 7-6(5) te će se za finale boriti protiv Kineskinje Lin Zhu.

Vekić, inače treća nositeljica turnira, lako je dobila prvi set sa 6-2, a potom je u drugom setu svaka tenisačica osvajala svoje servis gemove do 5-5. U tom trenutku Bonaventure radi break te je potom odservirala za poravnanje u setovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velika borba je nastavljena u trećem setu koji je otišao sve do tie-breaka kojeg je belgijska tenisačica, inače 96. s WTA ljestvice, otvorila s 3-1. No, 26-godišnja Vekić uzvraća s pet poena u nizu, povela je 6-3 i potom dobila još jedan poen vrijedan polufinala.

Australian Open

Tamo će suparnica Donni Vekić biti peta nositeljica Lin Zhu koja je vrlo lako svladala Amerikanku Caroline Dolehide 6-3, 6-2.

U drugom polufinalu igraju prva i četvrta nositeljica, Francuskinja Caroline Garcia i Belgijanka Elise Mertens. Obje su vrlo lako preskočile četvrtfinalne prepreke. Garcia je sa 6-0, 6-4 svladala Egipćanku Mayar Sheriff, dok je Mertens sa 6-2, 6-2 bila bolja od Talijanke Elisabette Cocciaretto.

Antalaya: Hrvatices 2:1 u važnom dvoboju svladale Austriju

Polufinale izborila je i Petra Marčinko (17), ali na ITF turniru u američkoj Arcadiji. Mlada talentirana hrvatska tenisačica sa 6-2, 6-2 svladala je domaću tenisačicu Megan McCray te izborila meč protiv prve nositeljice - Sare Errani. 

Petra će od ponedjeljka imati najbolji plasman na WTA ljestvici, a trenutačno se nalazi na 160. mjestu. Najbolji dosadašnji plasman u karijeri joj je 173. mjesto koje je zauzimala do ovog tjedna. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka