Obavijesti

Sport

Komentari 31

Naletilić: Pjaca mora igrati, ali prodaja sad ne dolazi u obzir

Naletilić: Pjaca mora igrati, ali prodaja sad ne dolazi u obzir
1

Schalke 04, Monaco ili Zenit... To su tri kluba zainteresirana za posudbu Marka Pjace, prenose Talijani, a njegov menadžer rekao je kako će u vrlo kratkom periodu odlučiti što je najbolja opcija za Marka

VIDEO

Zovu me sa svih strana, iz Engleske, Njemačke, Italije, Francuske, no razgovor tu i staje, jer Juventus ne razmišlja o prodaji i uopće ne žele saslušati ponude, rekao je Marko Naletilić, zastupnik Marka Pjace.

U proljetni dio prvenstva Juventus ulazi kao drugoplasirana momčad Serie A. Dobra vijest je da im se vraća Marko Pjaca, loša vijest je da će, realno, teško dobiti neku veću minutažu. Juventus nije, kao što je bio običaj proteklih godina, pobjegao najbližim pratiteljima desetak bodova, pa da trener Massimiliano Allegri ima vremena i prostora za rotacije. Za vodećim Napolijem zaostaju bod, u Ligi prvaka igraju protiv Tottenhama, dok će u Kupu u četvrtfinalu igrati protiv gradskog rivala Torina. U takvoj situaciji Max Allegri oslonit će se na provjerene snage, kao što su Mandžukić, Dybala, Costa, Cuadrado, Bernardeschi, za kojeg su platili 40 milijuna eura.

Da uhvati formu: Juventus bi poslao Pjacu na posudbu, ali...
Da uhvati formu: Juventus bi poslao Pjacu na posudbu, ali...

- Svjesni smo toga i zato gledamo što i kako. U vrlo kratkom periodu odlučit ćemo što je najbolje za Pjacu. Je li to posudba na četiri mjeseca, ali bez mogućnosti kupovine, ili ostanak u Juventusu. Marku trebaju utakmice kako bi što spremniji dočekao Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Ali, nikakva prodaja ne dolazi u obzir - rekao je Naletilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjaca se ozlijedio u ožujku u prijateljskoj utakmici protiv Estonije, a nakon ozljede u studenom je nastupio u Primaveri, gdje je zabio četiri gola i imao dvije asistencije.

- Utakmice u Primaveri pomogle su mu na psihičkoj razini. Teške ozljede vas uspore, ali i na neki način ojačaju - kaže Naletilić.

Estonia v Croatia - International Friendly

I dok Pjaca muči muku kako na proljeće odigrati što više utakmica i vratiti se u staru formu, Filip Krovinović igra briljantno, izborio je mjesto u prvoj momčadi Benfice, a svi koji prate nogomet, znaju da to nije jednostavno. Benfica je najtrofejniji portugalski klub i tamo se ne igra po “babi i stričevima”.

Naravno i Krovinović se potajno nada da bi se mogao naći na Dalićevu popisu za Rusiju.

- Krovinović igra dobro, no ajmo ovako, umjesto koga bi u reprezentaciji trebao igrati? Hrvatski vezni red je, to tvrdim, najbolji je u Europi! Dobro, uz Belgijance, koji također imaju strašne veznjake - kaže Naletilić.

Filip Benković već je sada ponajbolji igrač HNL-a, Dinamo za njega ima ponude teške 20-ak milijuna eura, a Nikola Vlašić sjajno koristi minutažu u Evertonu. Kao i Josip Brekalo u Stuttgartu, koji je najveće iznenađenje svoje momčadi. Svi oni s nadom gledaju prema Rusiji, vjerujući da mogu uhvatiti mjesto u avionu koji će 11. lipnja poletjeti iz Zagreba prema St. Peterburgu. Uostalom, Zlatko Dalić sigurno će u Rusiju voditi nekolicinu mladih igrača, kako bi i oni iskusili doživljaj velikog natjecanja, kao što je Svjetsko prvenstvo. To je bila praksa i prethodnih izbornika.

- Polako, kao prvo, nitko od njih ne treba shvaćati tragično ako ih se ne pozove. To su mladi igrači i pred njima je budućnost. Oni će sto posto biti hrvatski reprezentativci, tu nema dvojbe, samo ne smiju klonuti i smatrati neuspjehom ako ih se ne pozove. Hrvatska ima sjajnu reprezentaciju i nije lako mladim igračima naći mjesto među takvim klasama - zaključio je Naletilić.

Brekalo srušio Borussiju

Josip Brekalo ove je sezone za Stuttgart odigrao 14 utakmica, a svojim prvim golom srušio je Borussiju Dortmund.

Bundesliga - VfB Stuttgart vs Borussia Dortmund

Vlašić čeka europsko proljeće

U Europskoj ligi igrao je svih šest utakmica i zabio je dva gola, uz jednu asistenciju. Oba ciparskom Apollonu.

Everton v Apollon Limassol - UEFA Europa League - Group E - Goodison Park

Prošlo je devet mjeseci

Pjaca se ozljedio 28. ožujka u Estoniji. Posljednji susret za Juventus odigrao je 19. ožujka 2017. protiv Sampdorije.

Povratak i proljeće Big Bena

U prošloj sezoni odigrao je 18 utakmica i to posljednju u prosincu 2016. Ove sezone se vratio i opet je ponajbolji u momčadi.

GNK Dinamo - NK Istra 1961

Krovinović postavio rekord

U utakmici protiv Vitorije Setubal srušio je rekord portugalske lige. U cijeloj utakmici imao je jedno krivo dodavanje.

Hrvatska - Svedska
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram