Obavijesti

Sport

Komentari 54

Napokon imamo lijevog beka, ne mičite Šimu ni za živu glavu

Napokon imamo lijevog beka, ne mičite Šimu ni za živu glavu
1

Ako vas je nakon pobjede u Kijevu ulovila euforija, stanite malo - prisjetite se samo kako su stvari stajale prije svega tri-četiri dana. Vatreni su uspjeli preskočiti prvu prepreku do SP-a, ostaju nam još dvije...

VIDEO

Nemojmo se zavaravati, sreća je ovoga puta bila na našoj strani i pred Dalićem je još puno posla. Tko zna što bi od svega bilo da lopta koja je ispala Subašiću nije otišla 20-ak centimetara izvan gola.

Opet smo imali izvrsnog Luku Modrića, ali i neočekivano dobrog Lovrena u srcu obrane te Šimu Vrsaljka, priučenog lijevog beka koji je duplo bolji od bilo kojeg drugog igrača na toj poziciji. Evo ocjena Vatrenih kako smo ih mi vidjeli u Kijevu... Nije bilo igrača koji je zaslužio negativnu ocjenu.

SUBAŠIĆ (ocjena 6) - Sreća pa nas njegov kiks u prvom poluvremenu nije koštao gola... Nikad mu se to prije nije dogodilo. Što je htio? Kako mu je lopta izmigoljila? Kog je vraga radio 25 metara od gola u 90. minuti?! Ne znamo i nije nas ni briga - jedino je važno da Hrvatska ide u dodatne kvalifikacije.

VIDA (ocjena 6) - Desni bek? Može! Jednom je po njegovoj strani opasno prošao Konopljanka. Prema naprijed ga nije bilo što je i logično, valjalo je paziti na Konopljanku jer od njega polazi većina opasnih akcija Ukrajine.

LOVREN (ocjena 6,5) - Dugo smo čekali njegovu pravu utakmicu za reprezentaciju i dočekali je kad je najviše trebalo. U prvom poluvremenu majstorski je, "remplanjem" i bez faula izgurao Garmaša u našem šesnaestercu.

MITROVIĆ (ocjena 6) - U par navrata izgubio je skok, ali generalno bez većih grešaka. Mora više sudjelovati u igri, najsretniji je kad je lopta kod nekoga drugoga.

VRSALJKO (do 85. minute - ocjena 7) - Strašna duga lopta za Rakitića, taj drugi gol koji je prelomio utakmicu je zapravo njegov. Bravo, Šime! Šteta što se ozlijedio, nadajmo se da nije ništa ozbiljnije.

(PIVARIĆ - od 85. minute: neocijenjen) Očito će teško do mjesta u prvih 11 kod novog izbornika.

BADELJ (ocjena 6) - Kad je on zadnji vezni, onda je Modrić bliže golu i automatski smo opasniji. Uostalom, najbolje partije u zadnje dvije-tri godine ova reprezentacija odigrala je na prošlom Euru s njim na toj poziciji. Badelj je "tableta za smirenje" za nervozne Vatrene.

RAKITIĆ (ocjena 6,5) - Taman smo mislili - opet nije napravio ništa. Kad ono mirno primanje duge lopte pa savršena asistencija za Kramarića. Treba nam pravi Rakitić, jedan pravi potez i odmah je sve drukčije. 

MODRIĆ (ocjena 7) - Maestralan centaršut za prvi gol, savršen! Po tko zna koji put ponajbolji igrač Hrvatske. Bez njega ovo nikad ne bismo dobili...

PERIŠIĆ - (ocjena 6) - Evo mu šest jer smo prošli i jer je klasa od igrača, ali u zadnje vrijeme Perišić je neprepoznatljiv. Otkako je bio među najboljih 11 igrača prve faze Eura upao je u krizu. Neće ga lopta... 

KRAMARIĆ - (ocjena 8) - To je to! Dva dodira loptom, dva gola. Kao Eduardo, kao Šuker... Igrač utakmice.

(od 88. PAŠALIĆ - neocijenjen)

MANDŽUKIĆ - (ocjena 6) - Umalo zabio odmah u prvom napadu, nakon toga više je vremena proveo razmišljajući o obrani nego o napadu. Neka, posao golgetera odradio je Kramarić. Zamjena njihovih pozicija pokazala se odličnom.

(od 90. ROG - neocijenjen)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja