Obavijesti

Sport

Komentari 5

Napoli lako protiv Pescare: Livaja igrao u remiju Atalante

Napoli lako protiv Pescare: Livaja igrao u remiju Atalante
1

Gökhan Inler načeo je mrežu Pescare u 46. minuti. Na 2-0 za Napoli povisio je Goran Pandev u 58. minuti, da bi konačnih 3-0 postavio Blerim Džemaili u 81. minuti

VIDEO

Nogometaši Napolija slavili su na gostovanju kod Pescare 3-0 u sklopu 34. kola talijanske Serije A i tako ostvarili 20. pobjedu u sezoni...

Na poluvremenu je Pescara uspjela sačuvati mrežu netaknutom, ali se u drugom dijelu nije mogla othrvati kvalitetnijem suparniku.

Gökhan Inler načeo je mrežu posljednjeplasiranog sastava talijanskog prvenstva u 46. minuti, dalekometnim udarcem koji je na putu prema golu pogodio jednog igrača Pescare i promijenio smjer.

Na 2-0 za Napoli povisio je Goran Pandev u 58. minuti s ruba peterca nakon dodavanja Christiana Maggija, da bi konačnih 3-0 postavio Blerim Džemaili u 81. minuti. Njegov gol iz topovskog udarca s više od 20 metara ujedno je bio i najljepši trenutak susreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako Pescara, u čijim je redovima Ante Vukušić svih 90 minuta prosjedio na klupi, još uvijek i matematički nije ispala u drugu ligu, to je i više nego izgledno da će se dogoditi. Napoli, pak, na drugom mjestu ima deset bodova više od trećeplasiranog Milana uz utakmicu više.

Udinese skočio na peto mjesto

U ranije odigranim utakmicama Udinese je slavio na gostovanju kod Cagliarija 1-0, dok je Atalanta kod kuće remizirala sa Bolognom 1-1.

Udineseu je ostvarena pobjeda bila četvrta uzastopna i peta gostujuća ove sezone, a gol odluke postigao je Roberto Pereyra u 56. minuti. Sa osvojena tri boda Udinese je skočio sa sedmog na peto mjesto, na poziciju koja vodi u Europa ligi sljedeće sezone, iako s utakmicom više od konkurenata.

Utakmica je odigrana u Trstu, zbog brojnih problema s Cagliarijevim domaćim stadionom za sezonu (Is Arenas), pa je tako lokacija odigravanja bila puno bliža navijačima Udinesea. Konac susreta Cagliari je odigrao s igračem manje nakon isključenja Mauricija Pinille.

U drugom susretu oba su gola postignuta u razmaku od devet minuta drugog poluvremena. Atalanta je povela preko Luigija Giorgija, dok je Bologni bod donio Alberto Gilardino.

Hrvatski napadač Atalante Marko Livaja igrao je do 65. minute, a samo četiri minute ranije opomenut je žutim kartonom.

Serie A, 34. kolo:

  • Pescara - Napoli 0-3 (Inler 46, Pandev 58, Džemaili 82)
  • Atalanta - Bologna 1-1 (Giorgi 67 / Gilardino 76)
  • Cagliari - Udinese 0-1 (Pereyra 56)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener