Obavijesti

Sport

Komentari 53

Napolijeva sramota: Vrijeđali igrače Parme jer nisu pustili?!

Napolijeva sramota: Vrijeđali  igrače Parme jer nisu pustili?!
2

Parmini igrači, koji mjesecima nisu dobili plaće, a klub im je već ispao u drugu ligu, odigrali su 2-2 protiv Napolija. Gosti su vrijeđali domaće jer im nisu htjeli pustiti...

VIDEO

Novi šok za Napoli . Nakon što su u zadnjim minutama primili gol iz ofsajda protiv Dnjipra u polufinalu Europske lige, u Italiji im bježi treće mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. Za to je najzaslužnija Parma, koja je u stečaju i već je ispala u 2. ligu.

VIDEO

Parma je na svom terenu odigrala 2-2 protiv Napolija i gostima otkinula važna dva boda u utrci za Ligu prvaka. Nakon utakmice vidjeli smo sramotno ponašanje nogometaša Napolija , koji su valjda očekivali da će im Parma pustiti.

No igrači koji gotovo cijelu sezonu igraju bez plaće i koji su u travnju na svom terenu srušili i moćni Juventus, odigrali su još jednu junačku utakmicu.

Nisu reagirali ni na uvrede Napolitanaca.

- Što radite!? Pa već ste u drugoj ligi! Trebali ste izgubiti - vikao je argentinski napadač Napolija Gonzalo Higuain , a držali su ga suigrači.

Trener Parme: Čuo sam odvratne poruke igrača Napolija

Napoli za trećeplasiranim Lazijem zaostaje tri boda. Da su pobijedili Parmu, došli bi samo na bod. U Parmi su šokirani ovakvim ponašanjem igrača nakon utakmice.

- Bio sam tamo i čuo sam odvratne poruke Higuaina i Napolijevog direktora. Rekli su nam da smo trebali izgubiti jer smo bankrotirali i već ispali iz prve lige. To je sramotno ponašanje. Nisu samo njih dvojica u pitanju. Još su neki igrači govorili da trebamo izgubiti. To je tragedija - rekao je trener Parme Roberto Donadoni.

- Ponosni smo i ovo je veliki rezultat za nas koji mjesecima nismo dobili plaću. Boli nas kad čujemo ovakve skandalozne riječi od suparnika. Pa što su očekivali da ćemo im pustiti? Ljute se jer smo igrali? - pita se Raffaele Palladino , strijelac prvog gola.

Iz Napolija se brane da su igrači bili ljuti na suce jer su Parmini nogometaši zadržavali vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade