Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Napravit ću neku pi******u da me prijatelj Totti vrati u Romu'

'Napravit ću neku pi******u da me prijatelj Totti vrati u Romu'
1

Na snimci se čuje glas Interovog igrača: 'Želim nazad u Rim. Svi misle da sam gotov kao igrač, ali sa mnom je sve u redu. Uvijek sam davao sve od sebe, interisti će me poljubiti u stražnjicu'

Radja Nainggolan u dva-tri dana digao je oblake i oblake prašine za sobom. Najprije trošenjem i gubljenjem novca kockajući se po Monte Carlu, a onda i javno objavljenom suspenzijom koju mu je Inter odrezao kad je u osam dana tri puta zakasnio na trening.

Najnoviji skandal odmah se nalijepio na dva prethodna, a ako se zaista i dokaže - Nainggolan se može odmah spakirati iz Milana. Bilo gdje, ali u Interovom gradu sigurno neće moći ostati.

'Napravit ću neku piz.....u'

Jer internetom kruži snimka koja zasad nije demantirana, a na kojoj Nainggolan govori:

- Želim nazad u Rim. Svi misle da sam gotov kao igrač, ali sve je sa mnom u redu. Uvijek sam šutio, a na terenu pokazivao koliko vrijedim. Interisti će me poljubiti u guzicu.Prijatelj sam s Tottijem, možda me on vrati u Romu... Ili ću morati napraviti neku piz.....u!

Potvrdi li se da je to Nainggolanov glas (a demantija još nema) ostat će mu samo nogometna egzotika.

Inter ionako priziva Nainggolanov zimski transfer u Kinu. Evo snimke:

Partijaner polako 'puca'

Nainggolanova mama je Belgijka, a tata iz najamnogoljudnije islamske zemlje na svijetu, Indonezije. Igrao je za Belgiju, ali repka ga se odrekla jer Radja je partijaner kojem su piva i cigareta jako srcu prirasli.

Igračina kakav jest i sa fenomenalnim fizičkim predispozicijama, godinama je mogao gubiti noći, piti i pušiti pa svejedno imati snage za vrhunske utakmice. Ali kad se zašlo u 31. godinu stvari su polako počele pucati.

Ljetos je za 38 milijuna i dva igrača (Santon i Zaniolo) doveden u Inter iz Rome koja ga se jedva čekala riješiti. Odmah se ozlijedio, propustio kompletne pripreme i odonda igra malo i igra loše.

Luciano Spaletti bi ga zadržao ("Vratit ću ga u konkurenciju za nastup nakon današnjeg derbija s Napolijem"), ali novi direktor Beppe Marotta uveo je red, Nainggolana odmah počastio suspenzijom, a sada nakon ove snimke...

Ili će se dokazati da je u pitanju podvala ili se Nainggolanu ispunjava želja. Barem onaj dio gdje ide iz Intera. Izbačen naglavačke.