Obavijesti

Sport

Komentari 69

Naša šansa je vaša obrana: Mi dolazimo 'poginuti' na terenu

Naša šansa je vaša obrana: Mi dolazimo 'poginuti' na terenu
1

Luki Modriću se divim, čuvat će ga Carlos Zeca, koji gleda njegove utakmice. Sve zna o njemu, piše grčki novinar Chris Giannoulis koji kaže kako nemamo više od 55 posto šansi

VIDEO

Odmah ću vam nešto reći: Grci će poginuti na terenu! Tu nema dvojbe. E, sad, hoće li to biti dovoljno... Prilikom ždrijeba nikako nismo htjeli Italiju, a navijali smo za Švicarsku. Dobili smo nešto između - Hrvatsku.

Da ste me tad pitali o izgledima, rekao bih vam da su 50-50. Sad mislim da ste u maloj prednosti jer Grčka ima velik broj ozlijeđenih igrača. Kostas Manolas, Tasos Donis, Petros Mantalos, Vasilis Torosidis i Sokratis Papastathopoulos neće igrati i to je ogroman hendikep za Grčku. No svejedno vam ne bih dao više od 55 posto šanse za prolazak.

Naš cilj je u Maksimiru ne primiti gol. Ako se vratimo bez primljenoga gola, prilično sam siguran da ćemo u Rusiju mi, a ne vi. Naravno, idealno bi bilo kad bismo pobijedili 1-0 ili 2-0, ali to nije realan scenarij. Zapravo, to je scenarij u koji malo tko vjeruje.

I, da, moramo zaustaviti Luku Modrića, on je mozak momčadi. Zaustaviti Modrića znači napraviti pola posla. Po meni, najbolji svjetski igrač, obožavam ga i divim mu se. Njega će paziti Carlos Zeca iz Kopenhagena, s Skimbe će biti zadužen za Marija Mandžukića ili Ivana Perišića. Zeca zna sve o Modriću, dobro ga je snimio. Taj trojac je strašan.

No koliko su oni dobri, toliko vam je obrana slaba i tu vidim našu šansu. Moramo napraviti pritisak na vašu obranu od prve minute i u takvom scenariju siguran sam da će Kostas Mitroglou iskoristiti jednu vašu pogrešku i zabiti gol. Radi se o zaista paklenom napadaču. Vrlo je karizmatičan, agresivan i najbolji grčki napadač u posljednjih deset godina. Svi vjerujemo da bi nas on mogao odvesti na SP u Rusiju, kao što nas je odveo u Brazil, kad je u playoffu u dvije utakmice zabio tri gola Rumunjskoj.

Znam da vas sigurno zanima koga bismo iz Hrvatske uzeli u Grčku, odnosno koliko vaših igrača bi moglo igrati u našoj reprezentaciji. Ovako, uzeo bih Modrića i Rakitića, a kad bih njima dodao Carlosa Zecu, to bi bio najbolji vezni red na svijetu.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka