Naši igrači tek su se upoznali, a trebaju zaustaviti Lea Messija | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 141

Naši igrači tek su se upoznali, a trebaju zaustaviti Lea Messija

Naši igrači tek su se upoznali, a trebaju zaustaviti Lea Messija
4

APSOLUTNI AUTSAJDERI Argentinci kao da igraju protiv Estonije, koeficijent je 1,25 na pobjedu "gauča". Susret Hrvatske i Argentine u Londonu počinje u 20.45

VIDEO

Prije 20 godina u Maksimiru ih je predvodio Diego Armando Maradona. U Bordeauxu na Mundijalu 1998. godine Gabriel Omar Batistuta, prije osam godina u Baselu Hernan Crespo, jer je Messi bio premlad, a danas će “gauče” protiv Hrvatske u Londonu predvoditi baš veliki Leo Messi.

Četvrti put u povijesti igramo protiv Argentine, a nikad s manje nade nismo čekali utakmicu protiv dvostrukog svjetskog prvaka. Oni će našu “B momčad” večeras napasti s najjačim snagama. Tata Martino će, prema najavama, uz Messija zaigrati s Agüerom, Tevezom, Di Marijom...

- Uopće se ne bojim debakla, vjerujem u ovaj sastav, dobro će to izgledati, vjerujte mi - ponovio je izbornik Niko Kovač nekoliko puta zadnjih dana pa jučer nakon treninga u Londonu dodao:

- Ključan će biti pristup, tada možemo iznenaditi. Optimist sam.

Iako, vjerojatno je i sam svjestan da će, osim neigranja najboljih, neiskustvo te neuigranost biti najveći naš problem. Neki su se naši igrači u Londonu tek upoznali, a večeras trebaju zaustaviti Messija. 

- Protiv njega, Agüera ili Teveza nitko ne može sam, moramo odigrati kao momčad. Sigurno ćemo se više braniti nego napadati - rekao je izbornik, što potvrđuje najava Milića na lijevom krilu. Iza njega će biti debitant Leovac jer je Strinić ozlijedio rebro i vjerojatno neće moći zaigrati u Londonu.

Britanski mediji pišu kako u Londonu igraju Rakitić, Modrić, Mandžukić... Bogme će se večeras iznenaditi. Apsolutni smo autsajderi na stadionu West Hama, koeficijent na pobjedu “gauča” je 1,25, kao da ne igraju protiv 14. reprezentacije s Fifine ljestvice nego, primjerice, Estonije, Litve ili nekog trećega, tko nije naš rang.

  • Hrvatska: Kalinić - Tomečak, Jedvaj, Lešković, Leovac - Antolić, Badelj - Sharbini, Kovačić, Milić - Čop
  • Argentina: Romero - Zabaleta, Fernandez, Demichelis, Ansaldi - Perez, Mascherano, Di Maria - Messi, Agüero, Tevez

Triput igrali protiv Argentine

Hrvatska i Argentina su odigrali tri međusobne utakmice, svaka reprezentacija pobijedila je jednom, a jednom je završilo remijem. Goal vas kroz galeriju fotografija vodi kroz njih...

Odmara ih, a htjeli su igrati

Naravno mi je žao što neću igrati, ipak sam protiv Argentine debitirao za reprezentaciju, ali izbornik je tako odlučio. Vjerujem da će dečki koji budu igrali ostaviti dobar dojam, rekao je Luka Modrić na okupljanju reprezentacije u Zagrebu.

On, Mandžukić, Rakitić, Ćorluka, Olić, Srna... jučer su trenirali pod vodstvom Roberta Kovača. čiji je stariji brat odlučio ne riskirati prije utakmice s Italijom.

Glavne snage razočarane su i ljubomorne na Matea Kovačića te na ostatak društva koje će večeras igrati protiv viceprvaka svijeta, ali će sve sigurno brzo zaboraviti u slučaju dobrog rezultata na Giuseppe Meazzi. Ivica Olić je na Svjetskom prvenstvu u Japanu zabio u pobjedi protiv “azzurra” 2-1. Zabio je velikom Buffonu.

- Eto, iz 2002. godine ostali smo samo Buffon i ja. Imam baš dobar osjećaj za Milano. Mislim da ćemo uzeti najmanje bod - uvjeren je Ola, koji opet igra u dobroj formi. Za vikend je zabio za Wolfsburg protiv Hamburga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 141

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal