Sport

Komentari 5

Nasljednik Kalinića i Subašića dobio novi ugovor, Hajduk napustio kosovski branič...

Nasljednik Kalinića i Subašića dobio novi ugovor, Hajduk napustio kosovski branič...

Na dobar način Ivan je iskoristio priliku da svakodnevno trenira s iskusnim vratarima poput Kalinića, Subašića i Posaveca te od njih uči i upija prijeko potrebno znanje, kazao je Nikoličius

Dok su se prodavale i posljednje ulaznice za nedjeljnu utakmicu s Osijekom, u poljudskim uredima Hajduk je potpisao novi ugovor s mladim golmanom Ivanom Perićem (19).

Perić će na Poljudu ostati do 2023. godine prema novom dogovoru. Proteklog ljeta priključen je treninzima prve momčadi, nakon što je polusezonu odradio na posudbi u Neretvancu. 

- Ivan je tijekom ove polusezone iskazao značajan napredak i podigao svoje vratarske kvalitete na viši nivo kroz trenažni proces. Na dobar način je iskoristio priliku da svakodnevno trenira s iskusnim vratarima poput Kalinića, Subašića i Posaveca te od njih uči i upija prijeko potrebno znanje. Isto tako prethodno je pokazao vratarske kvalitete na posudbi u redovima Neretvanca s kojim Hajduk ima jako dobru suradnju. Svojom pozitivnom energijom uvelike doprinosi dobroj atmosferi u svlačionici i na treninzima i jako je značajan za momčad - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Nije to sve. Poljud napušta branič Lumbardh Dellova koji se nije uspio nametnuti unatoč što je ljetos potpisao ugovor do 2025. godine. Dogovoren je sporazumni raskid istoga. Za Bijele je upisao ukupno tri službena nastupa. 

Najčitaniji članci