Obavijesti

Sport

Komentari 72

Mamićevci se nisu pojavili na skupštini, Dinamo izabrao novi izvršni i nadzorni odbor kluba

Mamićevci se nisu pojavili na skupštini, Dinamo izabrao novi izvršni i nadzorni odbor kluba
14

U Maksimiru se danas održala još jedna skupština Dinama koja je ostvarila kvorum, unatoč nedolasku skupštinara naklonjenih bjeguncu Zdravku Mamiću

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
ZAVRŠILA JE SKUPŠTINA

Naš mandat traje do ožujka 2024., a do tada moramo posložiti puno stvari oko stadiona i Statuta, moramo biti najbolji u Hrvatskoj, konkurirati i u Europi na najvišem nivou. Imajte to na umu, nova skupština će birati novi izvršni i nadzorni odbor, ali i ne mora. Njihov bi mandat trajao onda četiri godine - poentirao je Barišić.

Skupština je završila. 

- Teško mi je od vas nešto zahtjevati, ali mislim da možete kroz neke kanale doći do države i pravnih lijekova tražiti veću zaštitu naših dečki u Grčkoj. Netko je poginuo, užas. Ali ako naših 100 ljudi zaslužuje tamo biti zatvoreno mjesecima, onda ne znam što. Ne zaslužuju ovakav tretman od države, oni ne rade sve kako bi zaštitila naše dečke. Nikad nisam vidio da se netko prema nama ponaša kako se AEK službeno odnosio prema našem klubu, nedopustivo - poručio je još jedan predstavnik navijača Igor Kalabek.

Mi smo dali prijedlog, pokazali dobru volju. Svih ovih mjeseci smo doprinijeli da klub krene dalje. Borimo se za Statut, naša radna grupa ga je radila, on je kruna svega. Nisu bitni pojedinci, već Statut koji će Dinamo gurati naprijed. Dinamo danas ima 36 tisuća članova, to može biti više i bolje, potrebna je otvorenost plave moći, kao udruga građana moramo biti otvoreni prema svima. Mislim da smo pokazali volju, taj korak, nama je Dinamo svetinja. To nije parola, mi živimo za Dinamo, ne od Dinama, nadam se da će svi održati svoju riječ, mi svoju jesmo - kaže predstavnik navijača Novosel.

Naglić: Ne doći na skupštinu Dinama je ispod svake razine, ne znam kako bi se pogledao u zrcalo da nisam ovdje. Zahvaljujem podršci navijača, sa sedam vaših ruku smo doveli klub u stanje da možemo svi zajedno krenuti naprijed. Popunit ćemo skupštinu, sad se možemo baviti nogometom i sportom, sve ostalo je iza nas. Promjena Statuta će se kad-tad dogoditi, to nije hir, već potreba. To moramo poboljšati, demokratizirati klub. Mi smo udruga, naši vlasnici su članovi, oni moraju imati utjecaj.

TKO JE DOŠAO NA SKUPŠTINU

Ovo su članovi skupštine koji su omogućili da se steknu uvjeti za kvorum. Uz 'Barišićevu struju', tu je i sedam povjerenika iz redova Bad Blue Boysa. 

1.)    BARIŠIĆ MIRKO
2.)    BERGMAN VEĆESLAV
3.)    CVITKOVIĆ IVICA
4.)    ČERČEK MARIJAN
5.)    ČORIĆ MARIJAN
6.)    DAUTBEGOVIĆ FAHRIJA
7.)    DEVERIĆ STJEPAN
8.)    ĐUROVIĆ MATO
9.)    FILIPOVIĆ TOMISLAV
10.)    GAŠPAROVIĆ VLADIMIR
11.)    GOLUŽA SLAVKO
12.)    GREGURIĆ FRANJO
13.)    GUCIĆ VJEKOSLAV
14.)    HANŽEL NIKOLA
15.)    HOSI DAMIR
16.)    HUKAVEC SARA
17.)    IVANKOVIĆ SNJEŽANA
18.)    JANKOVIĆ SAŠA
19.)    KALKAN ZDENKO
20.)    KLARIĆ ERNIS
21.)    KOLVESHI LUIGI
22.)    KORDIĆ ŽELJKO
23.)    MARKOVIĆ ŽELJKO
24.)    MATANOVIĆ LJUBICA
25.)    MEZAK ANKICA
26.)    NAGLIĆ OGNJEN
27.)    NAJMENIK DAMIR
28.)    SAKOMAN MILJENKO
29.)    ŠOJAT HRVOJE
30.)    ŠVEDI IVAN
31.)    TIHAVA BOGDAN
32.)    TODORIĆ ANTE
33.)    TOMURAD MARIJAN
34.)    TRUSKALLER HEINZ
35.)    VEDRIŠ MLADEN
36.)    VUKELIĆ MARKO

Komentari 72