Obavijesti

Sport

Komentari 18

Nastavlja se krah Arsenala: 'Izgledaju kao dečkići koji igraju protiv muškaraca. Pretučeno'

Nastavlja se krah Arsenala:  'Izgledaju kao dečkići koji igraju protiv muškaraca. Pretučeno'

Nedostatak kreacije, beskrvna igra, rupe u obrani, gubljenje duela i naposljetku utakmica. Arsenal ne izgleda ni blizu onog legendarnog kluba otprije 15 godina. A pojačanja ne ostavljaju dobar dojam

VIDEO

Arsenal je šokantno izgubio od Brentforda 2-0 na otvaranju premijerligaške sezone i tako nastavio agoniju koja traje već sezonama.

Debi iz snova: Brentford dobio Arsenal pred svojim navijačima
Debi iz snova: Brentford dobio Arsenal pred svojim navijačima

Utakmicu je za Sky Sports prokomentirao Jamie Carragher i za Arsenal je imao sve osim lijepih riječi:

- Trener Brentforda zna što radi. Ako igraš protiv Arsenala, nabijaj loptu u šesnaesterac. Kako opisati njihovo branjenje? To je samo Arsenal. Slab, izmučen... To su dečkići protiv muškaraca. Nova sezona, stara priča. Ovo je baš Arsenalova utakmica. Njihov način. Čim je susret počeo, znalo se da će Arsenal imati problema s energijom i tempom protivnika. Ovo se događa prečesto - rekao je Carragher.

Pritisak na trenera 'topnika' Mikela Artetu od strane navijača raste iz dana u dan, no izvori bliski upravi i dalje javljaju kako je Artetin posao prilično siguran.

Brentford v Arsenal - Premier League - Brentford Community Stadium

Ipak, navijači se nemaju baš čemu nadati. Od velikih priča o masovnim ulaganjima ovog ljeta Arsenal je doveo tek stopera Bena Whitea koji u prvoj prvenstvenoj utakmici nije briljirao, no još je veći problem rupa u veznom redu.

Thomas Partey koji je ranije došao iz Atletica muči se s ozljedama, a najveće ovoljetno pojačanje u vezi je - Sambi Lokonga. Niste čuli za njega? Malo tko je... Iako se radi o talentiranom klincu, on je još uvijek upravo to: talentiran i nespreman konstantno igrati na visokoj razini. A u Arsenal je ovog ljeta došao iz Anderlechta.

Kapetan momčadi? To je Granit Xhaka kojeg su 'topnici' pokušavali uvaliti Romi ovog ljeta, no Jose Mourinho jednostavno nije htio platiti onoliko koliko traži. Pa su u Arsenalu ipak odlučili kako su njime zadovoljni.

Zadatak za Arsenal postaje još teži s obzirom da ih u drugom i trećem kolu čekaju susreti s Chelseajem i Cityjem, a nakon gotovo dvije godine, Artetina momčad i dalje ima potpuno iste boljke. Navijačima je dosta.

- Zbilja smo razočarani načinom na koji smo započeli sezonu. Ovo su bili mekani golovi. Ne želim tražiti izlike, imali smo na terenu dovoljno dobru momčad za bolji rezultat. Znamo što trebamo poboljšati, imamo velike utakmice ispred sebe i morat ćemo drugačije - rekao je španjolski trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića