Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nastavljaju se teški dani u Ciboni: Trener odlučio otići nakon sastanka s čelnicima

Nastavljaju se teški dani u Ciboni: Trener odlučio otići nakon sastanka s čelnicima

Jakša Vulić je u utorak odradio trening pa se sastao s čelnicima kluba. Obećali su mu da bi poslije Nove godine mogle sjesti plaće, ali i da bi klub ušao u preoblikovanje, što znači da Cibona barem do ožujka ne bi mogla registrirati nove igrače

VIDEO

Jakša Vulić je na ljeto preuzeo Cibonu. I sam je itekako znao u kakvo neizvjesno putovanje se upušta. Prvo, nije znao hoće li klub dočekati sezonu živ i koga od igrača će uopće imati na raspolaganju.

Pokretanje videa...

prva petorka kk cibona 02:51

U takvim otužnim uvjetima je s 'vukovima' radio čudesa. Kako je klupski račun pod blokadom Fine, nisu mogli prijavljivati nove igrače pa su u domaćem prvenstvu u 11 utakmica igrala samo petorica seniorskih igrača. I u takvim nevjerojatno teškim okolnostima drže drugo mjesto, dok u ABA ligi imaju pristojne tri pobjede i sedam poraza.

Ipak, Vuliću je prekipjelo. Obećanja su svakodnevna, a ništa se ne miče s mrtve točke pa je odlučio napustiti klupu. Do daljnjega će ga zamijeniti njegov pomoćnik Bariša Krasić.

Svašta im obećavali, ništa nisu ispunili 

Zagreb: FAVBET Premijer liga 2023-24, KK Cibona - GKK Šibenka

Vulić je u utorak odradio trening s igračima pa se sastao s čelnicima kluba. Kako pišu Sportske novosti, obećali su mu da bi poslije Nove godine mogle sjesti plaće, ali i da bi klub ušao u sustav preoblikovanja, što znači da Cibona minimalno do ožujka ne bi mogla registrirati nove igrače za domaća natjecanja.

Zagreb: FAVBET Premijer liga 2023-24, KK Cibona - GKK Šibenka

To znači da bi Vulić do tada, a možda i dulje, na raspolaganju imao samo petoricu seniora. I on i igrači su mjesecima slušali razna obećanja i bili strpljivi, ali ovo je bila kap koja je prelila čašu. Nakon sastanka je s čelnicima dogovorio sporazumni raskid. 

Zagreb: Cibona i Mega Basket susreli se u 9. kolu ABA lige

- Nakon priprema, pred sam početak sezone postalo je jasno da nećemo igrati oba natjecanja s punim sastavom. I već sam tada bio na rubu odlaska, ali sam ostao. I dobro smo izgurali ovaj period, i što se tiče domaće lige, kao i što se tiče ABA lige, gdje imamo sasvim pristojne tri pobjede, mogli smo možda i više, ali i manje. To je izvan svih očekivanja, s obzirom na uvjete. Jasno je i da će tolika raubanja petorice igrača koji igraju oba natjecanja stići na naplatu. Kao i što je to nemoguć program. Evo, recimo, ovih pet novih igrača će igrati sa Splitom u četvrtak i onda će deset punih dana pauzirati do utakmice protiv Igokee u Laktašima. Možda se tako može izgurati jedan kraći period, postojala su neka nadanja, ali kad je rečeno da se ništa dogoditi po tom pitanju niti u sljedeća tri mjeseca u najboljom slučaju, to je za mene bio okidač - rekao je Vulić za SN.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige