Sport

Komentari 7

Navala na dresove 'vatrenih': Za dres Vide ponudili 600 eura

Navala na dresove 'vatrenih': Za dres Vide ponudili 600 eura

Svi dresovi u kojima su naši reprezentativci igrali protiv Turske su stavljeni na aukciju, a sav prihod od dresova ići će u Zakladu 'Vatreno srce'. Trenutno se traži najviše Modrićev dres

Hrvatska nogometna reprezentacija prošle je godine nakon utakmice s Mađarskom dresove na aukciju kako bi donirala udruzi 'Vatreno srce', a na istu praksu su se odlučili i ovaj put.

Hrvatska je srijedu u Istanbulu odigrala 3-3 s Turskom, a dresovi u kojima su naši reprezentativci igrali su stavljeni na aukciju i cijene rapidno rastu prema gore. Pa tako ako želite kupiti dres od Marija Pašalića u kojem je zabio i asistirao, morat ćete izdvojiti minimalno 540 eura jer je trenutačno najviša ponuda 539 eura. U prodaji je i dres Domagoja Vide koji je nakon utakmice doznao da je pozitivan na korona virus, a proveo je na travnjaku prvih 45 minuta. Njegov je dres trenutno na 600 eura.

Sav prihod od dresova ići će u Zakladu vatreno srce. Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život. 

Zasad je skupljeno preko 10.000 eura, a kako aukcija traje još devet dana, ne sumnjamo kako će taj iznos biti puno veći. Naravno, navijači su najviše zainteresirani za dres Luke Modrića koji je sada na 825 eura. 

Ako i vi želite u svome vlasništvu imati predivni crni dres i to matchworn, možete ostaviti ponudu OVDJE.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.  

"Uključite se u aukciju, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život - poručio je HNS na službenim stranicama.

Reprezentativci su prošle godine na aukciji ostvarili sjajnu zaradu. Dresovi s utakmice protiv Mađarske su prodani za ukupno 31.352 eura, a naravno, Modrićev dres je bio najvrjedniji, a jedan korisnik je isplatio za njega 6000 eura.

Najčitaniji članci