Sport

Komentari 25

Navijača Man. Uniteda ubili u Kijevu: Izrešetali mu automobil

Navijača Man. Uniteda ubili u Kijevu: Izrešetali mu automobil

Njegova supruga i kći preživjele su tragediju, ali nakon toga su odvezene u bolnicu i podvrgnute operacijama. Šaljemo im našu sućut uz nadu da će se što prije oporaviti, napisali su iz Uniteda

Engleski prvoligaš Manchester United na službenim stranicama i društvenim mrežama oprostio se od Ukrajinca Oleksandra Kukina, jednog od osnivača navijačke skupine Uniteda u glavnom gradu Kijevu. 

Rat u Ukrajini ne jenjava te je u tijeku već 27. dan ruske invazije. Brojni nedužni civili i djeca pogibaju usred ratnog razaranja, a život je izgubio i ukrajinski navijač. 

"Manchester United duboko je potresen. Doznali smo da je preminuo Oleksandr Kukin, jedan od osnivača navijačkog kluba Manchester Uniteda u Kijevu. Naš je veliki navijač ubijen. Njegov su automobil pogodili meci ruske vojske", poručili su iz kluba.   

Posljednjih godina Kukin se zbog obiteljskih obveza nije mogao toliko posvetiti klubu, ali njegov entuzijazam i ljubav prema Unitedu uvijek su se mogli vidjeti. Samo nekoliko tjedana prije smrti, navijači su objavili fotografiju koja prikazuje Kukina kako slavi pobjedu od 4-2 nad Leedsom.

"Njegova supruga i kći preživjele su tragediju, ali nakon toga su odvezene u bolnicu i podvrgnute operacijama. Šaljemo im našu sućut uz nadu da će se što prije oporaviti. Klub traži način kako bi mogao pomoći Oleksandrovoj obitelji i kijevskim navijačima", poručili su iz Manchester Uniteda.

Najčitaniji članci