Obavijesti

Sport

Komentari 25

Navijača Man. Uniteda ubili u Kijevu: Izrešetali mu automobil

Navijača Man. Uniteda ubili u Kijevu: Izrešetali mu automobil

Njegova supruga i kći preživjele su tragediju, ali nakon toga su odvezene u bolnicu i podvrgnute operacijama. Šaljemo im našu sućut uz nadu da će se što prije oporaviti, napisali su iz Uniteda

VIDEO

Engleski prvoligaš Manchester United na službenim stranicama i društvenim mrežama oprostio se od Ukrajinca Oleksandra Kukina, jednog od osnivača navijačke skupine Uniteda u glavnom gradu Kijevu. 

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Rat u Ukrajini ne jenjava te je u tijeku već 27. dan ruske invazije. Brojni nedužni civili i djeca pogibaju usred ratnog razaranja, a život je izgubio i ukrajinski navijač. 

"Manchester United duboko je potresen. Doznali smo da je preminuo Oleksandr Kukin, jedan od osnivača navijačkog kluba Manchester Uniteda u Kijevu. Naš je veliki navijač ubijen. Njegov su automobil pogodili meci ruske vojske", poručili su iz kluba.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posljednjih godina Kukin se zbog obiteljskih obveza nije mogao toliko posvetiti klubu, ali njegov entuzijazam i ljubav prema Unitedu uvijek su se mogli vidjeti. Samo nekoliko tjedana prije smrti, navijači su objavili fotografiju koja prikazuje Kukina kako slavi pobjedu od 4-2 nad Leedsom.

"Njegova supruga i kći preživjele su tragediju, ali nakon toga su odvezene u bolnicu i podvrgnute operacijama. Šaljemo im našu sućut uz nadu da će se što prije oporaviti. Klub traži način kako bi mogao pomoći Oleksandrovoj obitelji i kijevskim navijačima", poručili su iz Manchester Uniteda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića