Obavijesti

Sport

Komentari 23

Na reprizu finala SP-a već za 60 kuna: Vatreni čekaju Francuze

Na reprizu finala SP-a već za 60 kuna: Vatreni čekaju Francuze

Hrvatska igra sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir gdje će navijači uživo moći pogledati Vatrene dok će u studenom navijači uživo gledati i Portugal na Poljudu

VIDEO

Nastavno na odluku Uefe da dopusti povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona u Uefinim natjecanjima, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je iskoristiti tu mogućnost i omogućiti gledateljima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Odlukom Uefe, nije dopušten dolazak navijača na gostujuće utakmice, piše HNS.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni na treningu

Pokretanje videa...

Hrvatska trenira uoči Portugala 03:00

Nakon skoro godinu dana pauze hrvatski navijači ponovno će uživo moći gledati i bodriti svoju reprezentaciju. Pandemija korona virusa zatvorila je stadione diljem svijeta, ali se postupnim popuštanjima i ponovnim otvaranjima pridružila i naša nacionalna vrsta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odluka je donesena na sastanku Izvršnog odbora Uefe na kojem je sudjelovao i Davor Šuker kao predstavnik Izvršnog odbora HNS-a. Maksimalni kapacitet tribina bit će 30 posto raspoloživog kapaciteta stadiona što je oko 6000 sjedećih mjesta.

Hrvatska igra sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir gdje će navijači uživo moći pogledati Vatrene dok će u studenom navijači uživo gledati i Portugal na Poljudu gdje bi trebalo doći oko 10 tisuća gledatelja.

Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku.

Cijene ulaznica:

  • Zapad sredina dolje: 250 kuna
  • Zapad dolje: 150 kuna
  • Zapad gore: 100 kuna
  • Sjever dolje: 60 kuna
  • Sjever gore: 60 kuna

Važno je napomenuti da će se ulaznice moći kupiti isključivo putem interneta uz ispisivanja ulaznica kod kuće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...