Obavijesti

Sport

Komentari 126

Je li moguće? Čuveni L'Equipe Dinamo označio srpskim klubom

Je li moguće? Čuveni L'Equipe Dinamo označio srpskim klubom

Slučajno, namjerno ili jednostavno nemaju pojma kako izgleda hrvatska zastava, teško je reći jer se Francuzi nisu ispričali. No vrlo dobro znaju našu zastavu jer je Francuska ove godine igrala dvaput s Hrvatskom

VIDEO

Nakon Bayerna i Fenerbahcea koji su uporno pod Dinamov grb gurali onaj s petokrakom koji se ne koristi od 1991. godine, ovaj put je još veći gaf imao francuski L'Equipe. Za razliku od Nijemaca i Turaka, Francuzi nisu pogodili ni zastavu zemlje iz koje Dinamo dolazi.

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Novinari L'Equipea su komentirali ždrijeb šesnaestine finala Europske lige, a na grafici, koja je bila u programu uživo, napravili veliku pogrešku. Hrvatski prvak Dinamo izvukao je Krasnodar, ali uz hrvatski klub se misteriozno pojavila srpska zastava.

Slučajno, namjerno ili jednostavno nemaju pojma kako izgleda hrvatska zastava, teško je reći jer se Francuzi nisu ispričali. No vrlo dobro znaju kako izgleda naša zastava jer je Francuska samo ove godine dvaput igrala s Hrvatskom. A nisu ni prvi koji su pogriješili. Bayern München je rekorder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nijemci su prije pet godina, kada su igrali protiv Dinama u Ligi prvaka, koristili grb s petokrakom i onaj sa zlatnim rubom, a prije godinu dana su opet ponovili istu pogrešku. I to u najavi finala Premier League International Cupa između juniora njemačkog i hrvatskog prvaka.

Netko im je valjda dojavio da se grb s petokrakom ne koristi već više od 20 godina pa su ga par sati kasnije maknuli sa svojih službenih stranica, ali nekako su uspjeli opet pogriješiti. I u ispravljenoj verziji su stavili pogrešan grb - verziju sa zlatnim rubom koju je Dinamo koristio od 2000. do 2006. godine. 

Grb s petokrakom su pored Dinama stavili i Sevilla, Olympiacos, Lyon, Fenerbahce. Ako ništa, sljedeći put bi mogli 'škicnuti' što kaže Google o Dinamovom grbu i o tome kako izgleda hrvatska zastava. Jer ovako im očito baš ne ide.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi