Obavijesti

Sport

Komentari 10

Razduži stvari i odlazi: Izbacili igrača Dinama iz reprezentacije!

Razduži stvari i odlazi: Izbacili igrača Dinama iz reprezentacije!

Nogometaš Dinama Stefan Milić nadao se minutama u U-21 reprezentaciji Crne Gore gdje i kapetan, no tek što je zadužio opremu i ključ od sobe, izbornik Miodrag Vukotić ga je izbacio iz reprezentacije

VIDEO

Stefan Milić je prije godinu dana stigao u Dinamo kao jedan od najvećih talenata crnogorskog nogometa. Stoper visok 187 cm, stamen i jak kao stijena trebao je biti 'modra' budućnost, no sve što je moglo pošlo je krivo. Čini se da u hrvatskom prvaku više ne računaju na njega. 

Pokretanje videa...

Čudesna večer Dinama u Belgiji: 'Modri' potopili domaćina 01:01

Crnogorski nogometaš ove sezone skupio je četiri nastupa za drugu momčad koja se natječe u Drugoj HNL. Za prvu momčad bio je na klupi protiv Šerifa i Lokomotive u trenucima kada je Damir Krznar zbog ozljeda muku mučio s krpanjem obrane, no Milić svejedno nije dobio šansu. Ostale utakmice nije niti bio u kadru. 

Nadao se minutama u U-21 reprezentaciji Crne Gore gdje i kapetan, no tek što je zadužio opremu i ključ od sobe, Milić se morao razdužiti. Izbornik mlade reprezentacije Miodrag Vukotić izbacio ga je zbog nediscipline!

I dalje nije poznato što se dogodilo, no crnogorski mediji pišu kako se nogometaš Dinama neprimjereno ponio po dolasku u hotel. Što god to značilo. Igrači su održali sastanak sa stručnim stožerom pa su se svi složili kako bi najbolje bilo da Milić propusti ovo okupljanje kako ne bi pokvario atmosferu u reprezentaciji.

SPAIN v MONTENEGRO. EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2021. GROUP 6. QUALIFYING ROUND.

Tek što je stigao u Podgoricu, stoper se mogao okrenuti i vratiti u Zagreb. Crna Gora je nakon četiri kola četvrta u svojoj skupini u kvalifikacijama za Euro U-21. Nove bodove tražit će 8. listopada kada gostuju kod Švedske, a četiri dana kasnije u Crnu Goru im stiže Irska. 

Bodovi su im neophodni ako žele vidjeti Euro, no ovaj put će ih tražiti bez ponajboljeg igrača. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...