Sport

Komentari 14

'Ne odustajemo od dosadašnje koncepcije i strategije Dinama'

'Ne odustajemo od dosadašnje koncepcije i strategije Dinama'

Nakon sjednice Izvršnog i Nadzornog odbora Dinamo je poručio kako "odaje puno priznanje svim tijelima, sektorima i članovima kluba". Cilj je što bolja prezentacija protiv Tottenhama te dupla kruna

Dva dana nakon što je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić zbog pravomoćne osuđujuće presude Vrhovnog suda u Zagrebu na četiri godine i osam mjeseci morao podnijeti ostavke na pozicije u klubu, nakon što ga je HNS razriješio pozicije člana Komisije za profesionalni nogomet, oglasili su se s Maksimira.

U priopćenju nakon sjednice Izvršnog i Nadzornog odbora naglašavaju kako daju puno priznanje svim tijelima kluba i ne odustaju od dosadašnje koncepcije i klupskih stragedija.

POGLEDAJTE VIDEO: Zadnji trening uoči Tottenhama

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Potpuno zadovoljni dosadašnjim radom GNK Dinamo, Izvršni i Nadzorni odbor kluba na današnjoj izvanrednoj sjednici donijeli su jednoglasnu odluku da odaju puno priznanje svim tijelima, sektorima i članovima našeg kluba, naglašavajući da GNK Dinamo u niti jednom segmentu ne odustaje od dosadašnje koncepcije i klupskih strategija, zadržavajući tako kontinuitet dosadašnjeg upravljanja klubom.

Ovime IO i NO daju jednoglasnu potporu Upravi kluba, svim zaposlenicima i tijelima GNK Dinamo da nastave s aktivnostima koji će naš Klub održati stabilnim i kvalitetnim u svim njegovim segmentima.

Upućene su čestitke stručnom stožeru i igračima prve momčadi na dosadašnjim sportskim rezultatima te je izražena vjera u ispunjenje osnovnog cilja – osvajanje dvostruke krune i što bolju prezentaciju na sutrašnjoj utakmici protiv Tottenhama.

Klub zahvaljuje svim pojedincima koji su svojim znanjem i predanim radom doprinijeli da GNK Dinamo postane najbolji hrvatski nogometni klub.

Izražavajući zadovoljstvo rezultatima Kluba u posljednjih 20 godina, svim našim navijačima i članovima poručujemo da ćemo napraviti sve da Dinamo bude još bolji u godinama koje dolaze."

Najčitaniji članci