Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Beusan: Što je bilo Stolniku? Kovačić: Imao je "black-out"

Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Jednostavno mu nije išlo od ruke, kaže Beusan o pomoćniku Stolniku i dodaje: Zebec će suditi s novim pomoćnicima

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
30 komentara

Dinamo je u Kranjčevićevoj odigrao 1-1 protiv Rudeša, no dojam je da im je pobjedu odnio pomoćni sudac Marko Stolnik s velikom greškom u 79. minuti kada je označio zaleđe Olma, iako govora o tome nije bilo.

- Zašto je pokazano zaleđe? To ćemo pitati Stolnika. Metar, metar i pol da je igrač Dinama bio iz igrača Rudeša. Tako da je Stolnik napravio veliku pogrešku. Bio je u dobroj poziciji, ali tko zna zašto je podigao zastavicu - rekao je u HRT-ovoj emisijiStadion Mateo Beusan koji je komentirao i sličnu situaciju dvije minute kasnije kada je Stolnik ponovno podigao zastavicu, iako Olmo opet nije bio u zaleđu.

- Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Vjerojatno mu drugo poluvrijeme baš i nije išlo od ruke.

Foto: YouTube 2

Za kraj je o utakmici u Kranjčevićevoj Beusan istaknuo...

- Sigurno da Zebec neće suditi više s ovim pomoćnicima.

- Jasno je da je to regularan gol Olma, igrač Dinama je sigurno jedan metar izvan zaleđa. Čak je pomoćni sudac i dobro postavljen, a to što mu je toliko dugo trebalo da označi zaleđe još više govori o njegovoj nepripremljenosti za ovu utakmicu - rekao je u emisiji HNTV-a Treće poluvrijeme Uefin kontrolor Draženko Kovačić i dodao:

- Po meni, izgleda da je nakon prve greške i dalje razmišljao o njoj, shvatio da je pogriješio i onda dalje išao iz greške u grešku. Nakon ove greške ide i nova. Sve u pet minuta. Ponovno je sudio zaleđe, ali ovoga puta se radi o više od tri metra!?

- Pogledajte to, ovo je zaista neshvatljivo, to je totalni black-out. Totalni pad koncentracije, jednostavno neobjašnjivo. A zamislite sad da je takve greške u pet minuta napravio na kontra-strani.

Spornih je situacija bilo i na Poljudu u remiju Hajduka i Osijeka 1:1. Domaćin je već u 10. minuti tražio jedanaesterac, no Fran Jović nije se oglasio.

- Takav intenzitet imamo uvijek na utakmici i nema riječi o penalu", jasan je Beusan, koji smatra da je domaćin u nastavku trebao ostati s deset igrača.

- Said je već imao žuti karton i ovakav prekršaj je za novu opomenu. Ja bih mu sigurno pokazao crveni i poslao u svlačionicu."

Naši partneri pišu
Message