Obavijesti

Sport

Komentari 30

Beusan: Što je bilo Stolniku? Kovačić: Imao je "black-out"

Beusan: Što je bilo Stolniku? Kovačić: Imao je "black-out"
1

Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Jednostavno mu nije išlo od ruke, kaže Beusan o pomoćniku Stolniku i dodaje: Zebec će suditi s novim pomoćnicima

VIDEO

Dinamo je u Kranjčevićevoj odigrao 1-1 protiv Rudeša, no dojam je da im je pobjedu odnio pomoćni sudac Marko Stolnik s velikom greškom u 79. minuti kada je označio zaleđe Olma, iako govora o tome nije bilo.

- Zašto je pokazano zaleđe? To ćemo pitati Stolnika. Metar, metar i pol da je igrač Dinama bio iz igrača Rudeša. Tako da je Stolnik napravio veliku pogrešku. Bio je u dobroj poziciji, ali tko zna zašto je podigao zastavicu - rekao je u HRT-ovoj emisijiStadion Mateo Beusan koji je komentirao i sličnu situaciju dvije minute kasnije kada je Stolnik ponovno podigao zastavicu, iako Olmo opet nije bio u zaleđu.

- Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Vjerojatno mu drugo poluvrijeme baš i nije išlo od ruke.

Za kraj je o utakmici u Kranjčevićevoj Beusan istaknuo...

- Sigurno da Zebec neće suditi više s ovim pomoćnicima.

- Jasno je da je to regularan gol Olma, igrač Dinama je sigurno jedan metar izvan zaleđa. Čak je pomoćni sudac i dobro postavljen, a to što mu je toliko dugo trebalo da označi zaleđe još više govori o njegovoj nepripremljenosti za ovu utakmicu - rekao je u emisiji HNTV-a Treće poluvrijeme Uefin kontrolor Draženko Kovačić i dodao:

- Po meni, izgleda da je nakon prve greške i dalje razmišljao o njoj, shvatio da je pogriješio i onda dalje išao iz greške u grešku. Nakon ove greške ide i nova. Sve u pet minuta. Ponovno je sudio zaleđe, ali ovoga puta se radi o više od tri metra!?

- Pogledajte to, ovo je zaista neshvatljivo, to je totalni black-out. Totalni pad koncentracije, jednostavno neobjašnjivo. A zamislite sad da je takve greške u pet minuta napravio na kontra-strani.

Spornih je situacija bilo i na Poljudu u remiju Hajduka i Osijeka 1:1. Domaćin je već u 10. minuti tražio jedanaesterac, no Fran Jović nije se oglasio.

- Takav intenzitet imamo uvijek na utakmici i nema riječi o penalu", jasan je Beusan, koji smatra da je domaćin u nastavku trebao ostati s deset igrača.

- Said je već imao žuti karton i ovakav prekršaj je za novu opomenu. Ja bih mu sigurno pokazao crveni i poslao u svlačionicu."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja