Obavijesti

Sport

Komentari 70

Nedodirljivi i dosadni! Dinamu fali 'heavy metal' nogometa...

Nedodirljivi i dosadni! Dinamu fali  'heavy metal' nogometa...
1

PLUS DVANAEST To je prednost Dinama ispred Hajduka i Osijeka, ali gledajući lidera ove jeseni, dojam je kako im fali faktor šarma. Sve njihove pobjede stižu na 'mišiće', uglavnom se muče i dobivaju strpljivom igrom...

VIDEO

Dinamo je ove jeseni najbolja momčad HNL-a i to nije nikakva novost. Za razliku od najbližih konkurenata Hajduka, Osijeka i Rijeke djeluju najstabilnije i s njima se gotovo uvijek zna što očekivati.

Dok će njihovi rivali doživljavati razne amplitude po pitanju igre i rezultata, kod 'modrih' to nije slučaj. U nedjelju su na Maksimiru teškom mukom srušili Inter 1-0 u 83. minuti golom Danija Olma.

Olmo fatalan za Inter! Dinamo uz dosta muke otišao na +12
Olmo fatalan za Inter! Dinamo uz dosta muke otišao na +12

Recimo, Hajduk je izgubio od Rudeša, Rijeka ima već sedam poraza u 18 kola dok Osijek muku muči s 'malim' utakmicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imao je i Dinamo nekoliko krivih koraka, baš su prije sedam dana u kaljuži Kranjčevićeve odigrali 1-1 protiv posljednjeplasiranog Rudeša. No, Cvitanovićeva momčad ne gubi, on poslije 25 utakmica na klupi Dinama ne zna kakav je to osjećaj!

Njegov je Dinamo stabilan, miran i strpljiv. Pomalo - dosadan! Nedostaje mu 'heavy metal' nogometa kako bi to opisao slavni njemački trener Jurgen Klopp.

Za takvo što potrebni su lepršavi igrači, zaigrani momci koji imaju vica u igri. Svaka čast velikim radnicima poput Ademija, Doumbije i Antolića, ali Dinamu je, prvenstveno u domaćim utakmicama, potreban taj 'heavy metal'.

Brz i nepredvidiv nogomet, pomalo i divlji... Naravno, ne znači da je taktika Marija Cvitanovića loša jer rezultati su na koncu jedino mjerilo, a on ih itekako ima u domaćim okvirima.

Pitanje je što se točno događa s Antom Ćorićem. On je projektiran kao taj 'faktor X' koji će svojom nogometnom čarolijom 'sam' rušiti protivnike koji, baš poput Intera ove nedjelje, dođu u Zagreb s namjerom da ne prime gol.

Koliko god Ćorić bio u formi ili ne, činjenica je da jedan od rijetkih igrača iz Dinamovih redova koji mogu u samo nekoliko poteza napraviti 'cirkus' na terenu.

Dinamu ove jeseni ponekad bolno nedostaje brzine i atraktivnosti. Baš ta injekcija nogometnog šarma što je rijetko nedostajalo na Maksimiru...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu