Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

'Neka mi uzmu novac i kazne me na 10 godina, nevin sam'

Ruski borac Khabib Nurmagomedov dobit će poziv na saslušanje Atletske komisije Nevade zbog kaosa koji je nastao nakon njegovog meča s Conorom McGregorom. No kaže da mu ne pada na pamet doći

MMA: UFC 229 - Press Conference
Foto: Noah K. Murray
7 komentara

Ne smiruje se saga nakon jednog od najpraćenijih i najnabrijanijih mečeva u povijesti UFC-a, onog između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. Khabib je pozvan na saslušanje Atletske komisije u Nevadi zbog meteža i opće tučnjave koja je nastala nakon borbe u kojoj je Nurmagomedov pobijedio gušenjem u četvrtoj rundi.

- Žele da budem prisutan na tom saslušanju. Ja, naravno neću tamo doći. Jer ne mislim da sam kriv. Svi su vidjeli što se dogodilo prije i nakon borbe. Ja to nisam započeo. Samo sam završio ono što su oni započeli još prije borbe. Kaznit će inicijatora, ja sam sasvim nevin u ovoj situaciji. Da bi vam se sudilo, morate biti krivi - kaže Nurmagomedov.

Nurmagomedov odbija svaku pomisao na dolazak na saslušanje.

- Po mom mišljenju, ja nisam napravio ništa loše. Samo sam branio čast svoje obitelji. Branio sam svoju religiju. Njima to možda ništa ne znači, ali meni su te stvari važne. Ako misle da moram ići na saslušanje u Vagas, u krivu su. Ja tamo ne planiram ići.

Dagestanac vjeruje da je nedužan i da su njegove reakcije nakon meča samo rezultat Conorovih provokacija.

- Ako me žele kazniti, neka mi uzmu sav novac koji sam zaradio. I mogu mi zabraniti da se borim 10 godina. Nije bitno. Ja nikada neću otići tamo. Mogu donijeti bilo kakvu odluku, mene nije briga - kaže Khabib.

Ovakve izjave se zasigurno neće svidjeti UFC-ovom čelniku Dani Whiteu koji bi Khabibu mogao odrezati drakonsku kaznu.

 

Naši partneri pišu
Message