Obavijesti

Sport

Komentari 58

Franko zabio prsima, Kulenović skinuo kletvu protiv Slavena...

Franko zabio prsima, Kulenović skinuo kletvu protiv Slavena...
8

Riječani su se više od sat vremena mučili protiv Koprivničana, umalo i primili, a onda spretno došli do vodstva novim čudnim golom u kojem je sudjelovao Andrijašević. I Kulenović je zabio prvijenac u HNL-u (2-0)

U posljednjem susretu sedmog kola Prve HNL Rijeka je na stadionu Rujevica pred 2.275 gledatelja pobijedila Slaven Belupo sa 2-0.

Nakon više od 90 dana publika se vratila na Rujevicu, a u skladu s epidemiološkim mjerama okupilo se 2.275 gledatelja.

Pokretanje videa...

Riječko slavlje u Kopenhagenu 01:04

Nakon trijumfa u Kopenhagenu, Rijeka je na Rujevici pobijedila Slaven Belupo, a sve najvažnije vidjeli smo u drugom poluvremenu.

U prvih 45 minuta vidjeli smo puno trke na obje strane, ali bez pravih prilika. Prvu veliku priliku domaćin je imao u 57. minuti, nakon ubačaja Andrijašević je glavom spustio loptu, ali Tomečak je bio prekratak pred golom Slaven Belupa.

Domaćin je poveo u 68. minuti, više sretno nego spretno. Štefulj je pucao s lijeve strane, a lopta se odbila od Andrijaševića i završila u mreži. Sudac Ivan Vučković je provjeravao situaciju s VAR sobom jer se činilo da se lopta odbila od Frankove ruke, no pokazao je na centar. Moguće je i da se odbila od Andrijaševićevih prsa, ali i ruke gostujućeg igrača Gorana Parackog...

Sve dvojbe oko pitanje pobjednika domaćin je razriješio u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca prvijencom Sandra Kulenovića u dresu Rijeke. Jedanaesterac je skrvio Jeffren nakon što je odgurnuo Lepinjicu u reklame.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sedmo kolo HT Prve lige 19.05 , Rujevica, Rijeka
Rijeka
Andrijašević 68', Kulenović 90+2'
2 : 0
Slaven
Sortiranje događaja
90+6'

Kraj utakmice! Rijeka je u drugoj polovici drugog poluvremena slomila dotad solidni Slaven na Rujevici i pobijedila nakon dva uzastopna propuštena kola HNL-a. Dobar zalog za budućnost europske momčadi Simona Rožmana, a Stipićevoj i dalje ostaje "kopati" kako bi došao do bodova.

90+2'

GOOOL! Rijeka sve rješava u nadoknadi. Sandro Kulenović precizan je iz penala i zabio je prvijenac ne samo u bijelom dresu, nego i u hrvatskom klupskom nogometu! To mu je 21. nastup, 19. u HNL-u.

88'

Jeffren je bio u duelu s Lepinjicom u šesnaestercu Rijeke i gurnuo domaćeg igrača u reklame, ostao je Lepinjica ležati. Vučković je zaustavio igru i gleda je li to za penal za Riječane... I kaže da jest!

83'

Pavičić je pucao iz daljine, ali nije pogodio okvir. Rijeka je na krilima gola nastavila napadati, bodrena podrškom solidno popunjene Rujevice.

80'

Je li sad ruka?! Tomečak je ubacio, Prcu je lopta pogodila u lakat, ali suci su odlučili da nema penala.

Komentari 58