Obavijesti

Sport

Komentari 81

Nenad Bjelica: Bit ću hrvatski izbornik i trener u ligi petice!

Nenad Bjelica: Bit ću hrvatski izbornik i trener u ligi  petice!
5

'Svakom hrvatskom treneru san je postati izbornik hrvatske reprezentacije, a moj je cilj biti i trener nekog kluba iz lige petice, za to svaki dan radim, no ne kažem da to mora biti sutra'...

VIDEO

U srijedu Dinamov trener Nenad Bjelica protiv Šahtara na Maksimiru igra jednu od najvažnijih utakmica u povijesti zagrebačkog kluba. Upravo ovaj slavonski stručnjak pružio je Dinamovim navijačima neke od najljepših noći, a u srijedu će mu na tome  zapljeskati njih 30.000 i prije nego li saznaju hoće li čekati cvat visibaba u Ligi prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamovci polažu vijence ispred Maksimira 01:28

- Utakmica protiv Šahtara je 455. utakmica moje karijere. Puno je među njima bilo "povijesnih", no ja sam opušten kao pred svaku drugu utakmicu. Život će se nastaviti bez obzira na ishod te utakmice. Naravno, ova nam utakmica može osigurati plasman u drugi krug Lige prvaka, ali poslije nje imamo još dvije utakmice, još dvije šanse za osvajanje novih bodova. No, logično, bilo bi sjajno kada bi se stvari iskristalizirale u srijedu - izjavio je za riječki Novi list Nenad Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dinamo otvorio jug navijačima: Spektaklu prijeti - nevrijeme...
Dinamo otvorio jug navijačima: Spektaklu prijeti - nevrijeme...

Što kada bi na vrata pokucao HNS? 

- Ne znam. Osjećam se dobro s ovom momčadi i volim raditi s njima. Naravno da je svakom hrvatskom treneru san voditi reprezentaciju. Ako HNS jednom nazove, vidjet ću kako ću se osjećati i hoću li biti slobodan na tržištu. Ali naravno, činjenica da me se spominje u kontekstu hrvatskog izbornika ispunjava me velikim ponosom.

Nenada Bjelicu ne simpatiziraju samo dinamovci. Njegov rad i rezultati su neosporni pa se "uvukao pod kožu" i navijačima drugih hrvatskim klubova. 

- Susrećem se s raznim navijačima, i Hajduka i Rijeke i drugih klubova. Kontakt s njima uvijek je ugodan, ali mislim da je za to zaslužan cijeli klub, naši nastupi, naše izjave. Promijenili smo sliku Dinama, a to pokazuje baš ta činjenica što naše utakmice prate i navijači drugih klubova. 

Sudbonosna Kantrida

Na Kantridi je upoznao poglavare maksimirskog kluba 2014. godine, a četiri godine kasnije uzeo je kormilo hrvatskog prvaka u svoje ruke. Sada je upravo na Kantridi protiv Opatije osigurao četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će se susresti s Rijekom. Iako je dobar s Damirom Miškovićem, na klupu Rijeke, kaže, nikada nije pozvan.

Repriza finala Kupa već u 1/4 finala! 'Modri' idu na Rujevicu
Repriza finala Kupa već u 1/4 finala! 'Modri' idu na Rujevicu

Riječani vjerojatno žale što vaš dobar odnos s Damirom Miškovićem nije konkretiziran trenerskom inauguracijom na Rujevici. Je li ikad postajala ta opcija?

- Ne. Bez obzira što smo Damir Mišković i ja uvijek imali dobar odnos, a imamo ga i dan danas, nikad se nismo dotaknuli te teme. Čak ni onda kad sam prestao biti trener Spezije, ali mora se priznati da je Rijeka tada imala vrhunskog trenera  Matjaža Keka pa nije ni bilo potrebe za mnom - zaključuje Bjelica.

Velika Gorica: U 12. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Dinamo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu