Obavijesti

Sport

Komentari 30

Neprepoznatljiv je: Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja zvijezda engleskog nogometa

Neprepoznatljiv je: Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja zvijezda engleskog nogometa

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu. Uz to, kako sada u miru može uživati u specijalitetima, nakupio se i koji kilogram viška

VIDEO

I što sad?, zapitaju se mnogi nogometaši nakon kraja karijere. Nema više treninga, utakmica, putovanja i brojnih obaveza koje se vežu uz život profesionalnog nogometaša. Od pretrpane svakodnevice gdje vam je baš sve servirano do apsolutne slobode. 

Ne moraju više u gram mjeriti svaki obrok, nema više nutricionista i kondicijskih trenera koji im propisuju što jesti i kako vježbati. I naravno, uz takvu slobodu, nakupe se kilogrami i nastane 'trbušina'. Uz nezdravu hranu i manjak aktivnosti trpi i izgled pa neki se promijene do neprepoznatljivosti. 

Manchester: Premierliga, Manchester United - Crystal Palace

Legendarni engleski nogometaš Wayne Rooney bogatu je igračku karijeru zaključio prošle godine u dresu engleskog drugoligaša Derby Countyja. I odmah istog trenutka uplovio je u trenerske vode preuzevši klupu istog kluba s kojim je ove sezone ispao u treću ligu.

Derby County v Real Betis - Pre Season Friendly - Pride Park Stadium

Tek mu je 36 godina, no Rooney danas izgleda kao da mu je barem desetak godina više. Teško je i zamisliti da je Cristiano Ronaldo stariji od njega godinu dana.

Rebekah Vardy's libel claim trial against Coleen Rooney in London Rebekah Vardy's libel claim trial against Coleen Rooney in London

Najbolji strijelac u povijesti Engleske i Manchester Uniteda vidno se zapustio u samo godinu dana. Toliko da su ga mnogi jedva prepoznali. Stres ili jednostavno uživanje u plodovima rada?

Stockholm: Nogometaši Manchester Uniteda pobjednici su Europske lige

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i baš i ne mari za frizuru. Uz to, kako sada u miru može uživati u specijalitetima, nakupio se i koji kilogram viška. 

'Wagatha Christie' trial

Za razliku od mnogih njegovih kolega, nije se skroz povukao iz nogometa po završetku igračke karijere, ne izležava se na plaži i pijucka koktele, ali i Rooney očito uživa u životu. I njemu za pravo. To je zaslužio mukotrpnim radom i brojnim trofejima tijekom bogate karijere koje je pospremio u svoje vitrine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani