Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Nesretno smo izgubili od Kiela, ali još smo u igri za prolazak'

'Nesretno smo izgubili od Kiela, ali još smo u igri za prolazak'

'Znamo svi koliko je teško gostovanje u Aalborgu. To je momčad koja igra specifičan i brz rukomet te brzo završava svoje napade. Mislim da smo u hendikepu zato što imamo manju rotaciju zbog ozljeda', govori Obranović

VIDEO

Rukometaše hrvatskog prvaka PPD Zagreba u srijedu od 18.45 sati očekuje susret posljednjeg kola skupine A Lige prvaka na gostovanju kod danskog Aalborga, a uoči te utakmice još uvijek postoje izgledi za prolazak u osminu finala.

No, zagrebaši ne ovise samo o sebi već za dohvaćanje šestog mjesta u skupini, posljednjeg koje vodi dalje, trebaju i pomoć skopskog Vardara koji će dočekati norveški Elverum. Naime, uoči posljednjeg kola Elverum i PPD Zagreb su bodovno poravnati na šestoj i sedmoj poziciji, ali je norveški sastav u prednosti zbog boljeg međusobnog omjera. Stoga hrvatski prvak, kako bi preskočio Elverum, mora ostvariti bolji rezultat od norveškog sastava u posljednjem kolu.

PPD Zagreb  u zadnjim sekundama izgubio od Kiela!

Dodatna otegotna okolnost zasigurno je i ta što Aalborg ima motiv u posljednjem kolu jer bi pobjedom osvojio prvo mjesto u skupini, dok Vardaru utakmica protiv Elveruma ništa ne donosi jer je već "zacementiran" na petom mjestu.

- Znamo svi koliko je teško gostovanje u Aalborgu. To je momčad koja igra specifičan i brz rukomet te brzo završava svoje napade. Mislim da smo mi u hendikepu zato što imamo manju rotaciju nego inače zbog ozljeda nekih važnih igrača. Ova utakmica je izgleda ispala najvažnija u sezoni jer moramo uzeti bod ili dva da bi prošli skupinu. No, premda znamo da ne ovisi sve o nama, mi se idemo gore boriti - najavio je dvoboj Sandro Obranović.

- Preostala nam je zadnja utakmica u ovom zgusnutom i zahtjevnom rasporedu. Prethodne tri utakmice smo odigrali dosta dobro. Pobjedili smo izuzetnu momčad Szegeda te, rekao bih, nesretno izgubili protiv Vardara i Kiela. Još smo uvijek u igri za prolazak, potreban nam je i povoljan rezultat u Skoplju. Igramo na jako zahtjevnom gostovanju protiv vodeće ekipe u našoj skupini. Biti će jako teško, međutim bilo je teško protiv Kiela i Szegeda pa smo pokazali da im možemo parirati. Ono što bih ja želio je da ponovimo pristup i igru koju smo prikazali posljednje tri utakmice pa će i rezultat doći - dodao je trener Ivica Obrvan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica