Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nestvarne scene iz Knina: Igrači padali preko krpa na utakmici...

Nestvarne scene iz Knina: Igrači padali preko krpa na utakmici...
6

Utakmica Kijeva i Murtera u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi odigrana je iako je krov dvorane Lovro Monti debelo prokišnjavao. Nikoga za to nije bilo briga, a roditelji su šokirani

Sportska infrastruktura u Lijepoj Našoj nije na zavidnoj razini, ali scene s utakmice Kijeva i Murtera u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi pripadaju nekoj drugoj dimenziji.

Naime, krov dvorane Lovro Monti prokišnjavao je kao što prokišnjava za svake imalo ozbiljnije kiše. Ali usprkos svemu suci Stipe i Bartol Divić iz Splita, delegat Oliver Živković iz Šibenika i predstavnici klubova odlučili su: igrat će se!

POGLEDAJTE VIDEO: Kaotične scene na futsalu

Pokretanje videa ...

Kaos na futsalu u Kninu 02:03

Kulisa je bila nestvarna, teren prekriven krpama koje su, eto, skupljale vodu, a igrači su ih morali zaobilaziti ako su stigli. Ili, češće, padali preko njih i proklizavali.

Uz video, objavili su i poruku ljutitog roditelja jednog od igrača.

"KAKO JE OVO MOGUĆE? Ili jednostavno: Sramota!

Jedan od mnogih koji vole sport i rade na promociji istog sam i ja.
Ali ovo što sam doživio sinoć, jednostavno je teško opisati...
Ali opet ispadne da je jedino meni to problem, i onda ispadneš čudak i luđak. Ja znam da ću nakon ovoga opet ja biti problem, ali...

Sinoć sam digao sve svoje resurse da ovo pošaljem do CNN-a, nisam htio vruće glave, čekao sam do danas, ali sam u istom stanju.
Neću nikome slati, ali mislim da ovo svi moraju vidjeti.
Neću puno opisivati jer sve ima u videu, ali kako je ovo moguće?
Svatko normalan vidi da je ovo čisto ugrožavanje ZDRAVLJA igrača! Ovo je bila utakmica u kojoj nisam gledao rezultat, igru ili šanse, nego samo da svi iziđu s terena živi i zdravi.

Nagledao sam se utakmica u kojima se zaustavlja igra zbog papirića po terenu, a vidimo stalno da se parket briše po 20 puta da bi igrači bili sigurni. A ovdje...

Sramota za klubove i službene osobe koji su ovo dozvolili!
Sramota je i mene kao roditelja, što nisam ušao u teren i prekinuo ovo, bez obzira koliko mi sin ima godina i što nebi razgovarao sa mnom više do kraja života...

Ne mogu razumjeti ni igrače koji su pristali na ovo...
NE PONOVILO SE!!!
Ali sumnjam 😢"

Sreća u nesreći je što se nitko od igrača nije ozbiljnije ozlijedio iako je moglo biti svašta. A delegat utakmice Oliver Živković u službeni zapisnik tek je kurtoazno napisao:

"Organizacija utakmice prema pravilima nogometne igre. Loši uvjeti za igru, dvorana prokišnjava, semafor nema sirenu."

Ako je uopće bitno, Kijevo je pobijedilo 2-1 i zahvalilo je Murteranima što su pristali igrati.

"Priča koju pričamo po stoti put. I opet ćemo sigurno. Vaterpolo uvjeti za igru najdražeg nam sporta u 21.stoljeću! 
Naravno, ništa se ne minja po pitanju sanacije krova jedne od najljepših dvorana u državi. 

Tjednima se odgađaju treninzi, termin odigravanja utakmica određivamo po vremenskoj prognozi.. No dobro i to. Lako za nas, ali zar Vam nije stalo do djece koja svakodnevno u ovoj dvorani imaju sat tjelesnog. Djece koja riskiraju puno toga, a Vi im tako vraćate..

Sramite se!!! 😡😡
Ovim putem želimo iskreno zahvaliti našim sportskim prijateljima s Murtera što su pristali igrati u ovakvim uvjetima i što nisu stvarali dodatne probleme. Hvala Vam! ❤️", objavili su na Facebooku.