Sport

Komentari 120

Nesvakidašnja scena: Trener Hajduka na kraju utakmice uzeo dres od Dinamovog Kastratija

Nesvakidašnja scena: Trener Hajduka na kraju utakmice uzeo dres od Dinamovog Kastratija

On mi je bio trener u Albaniji i poslije svake utakmice traži moj dres. Možda ima svoju kolekciju ne znam zašto, to je čast da mu dam dres, objasnio je Lirim Kastrati nakon utakmice

Nesvakidašnjem potezu svjedočili smo nakon derbija u Maksimiru.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, trener Hajduka Paolo Tramezzani pozdravio se s igračem Dinama Lirimom Kastratijem, a onda mu je napadač 'modrih' poklonio svoj dres.

Riječ je o Vječnom derbiju između najvećih hrvatskih klubova u kojem su naboj i intenzitet uvijek nabijeni visoko i upravo zbog toga mnoge je iznenadila ova scena na kraju utakmice.

Rijetke su situacije da nakon derbija igrači razmjenjuju dresove, pogotovo ne javno, na terenu, a ne pamtimo da je ikad jedan trener nakon derbija uzeo dres protivničkog igrača koji je još uz to bio jedan od najboljih pojedinaca na utakmici te zabio gol za konačnih 2-0. No iz Hajduka su poručili da Tramezzani skuplja dresove i da je već uzimao od nekih igrača s prethodnih susreta. 

A i sam Kastrati je potvrdio da mu je talijanski stručnjak bio trener u Albaniji i da su od tada ostali u dobrim odnosima.

- On mi je bio trener u Albaniji i poslije svake utakmice traži moj dres. Možda ima svoju kolekciju ne znam zašto, to je čast da mu dam dres.

No unatoč tomu, ovaj potez se vjerojatno baš i neće svidjeti navijačima Hajduka, a zasigurno će o ovom Tramezzanijevom potezu biti i te kako govora na Poljudu i u Splitu.

Najčitaniji članci