Obavijesti

Sport

Komentari 1

Neuništivi kapetan: Postonjski posjetio suigrače nakon loma noge, bit će im i u svlačionici

Neuništivi kapetan: Postonjski posjetio suigrače nakon loma noge, bit će im i u svlačionici

Igor je bio na treningu, doći će na utakmicu sa Šibenikom u svlačionicu. Kako ga nadoknaditi? Teško. Igor je bio naš motor. Znate i sami kad vam izvade motor, da ne možete za pet dana samo „prešaltati“, rekao je trener Varaždina

VIDEO

Nogometašima Varaždina nakon susreta s tercetom najboljih hrvatskih ekipa slijedi utakmica protiv Šibenika u subotu od 18.30 u sklopu 6. kola SuperSport HNL.

U sastavu protiv Šibenika neće biti ozlijeđenih Karabatića, Posavca ni Herrere, kao ni kapetana Igora Postonjskog koji je slomio nogu u susretu protiv Osijeka.

- Igor je bio na treningu, doći će na utakmicu sa Šibenikom u svlačionicu. Kako ga nadoknaditi? Teško. Igor je bio naš motor. Znate i sami kad vam izvade motor, da ne možete za pet dana samo „prešaltati“ – rekao je trener Mario Kovačević koji vjeruje da će se kapetan oporaviti za drugi dio sezone.

-Nije klonuo. On je veliki borac, siguran sam da će se vratiti na proljeće - ističe Kovačević.

Osijek: Liječnici s utakmice NK Osijek i NK Varaždin odvezli ozlijeđenog Igora Postonjskog

Njegova momčad u pet kola skupila je pet bodova, a posebno se ističu neriješeni rezultati s Dinamom (1:1) i Osijekom (2:2).

- Kad smo izgubili od Slavena, svi su rekli evo novog Dragovoljca, no u posljednje četiri utakmice izgledali smo jako dobro. Znam da svi pričaju da smo iznenađenje prvenstva, no ja bih više volio da se priča da smo konstanta – dodao je Kovačević koji protiv Šibenčana očekuju tvrdu utakmicu.

- Bit će kao i protiv Slavena. Šibenik je vrlo disciplinirana, tvrda ekipa koja igra u formaciji 3-4-2-1. Prijete iz kontra i moramo biti vrlo oprezni, naročito kod prekida. Ne smije nam se dogoditi da igrač ostaje sam u petercu i neometano zabija – ističe Kovačević.

Pitanje koje se nameće tko će biti kapetan Varaždina sad kad nema Postonjskog, a zamjenik Posavec neće biti u kadru zbog ozljede.

Osijek: NK Osijek i NK Varaždin u 5. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

Traka bi mogla na ruku golmana Zelenike ili mladog veznjaka Lusavca.

- Vidjet ćemo još. Ovisi kako će igrači dogovoriti – rekao je Kovačević.

U kadru za susret sa Šibenčanima bit će Jozo Stanić koji se ustalio na desnom beku varaždinskog sastava.

- Prvu utakmicu protiv Slavena nije bilo dobro, no kasnije sam uhvatio ritam. Naravno, da ima još prostora za napredak, naročito u igri prema naprijed – rekao je Stanić koji je u Varaždinu na posudbi iz njemačkog Augsburga.

Zadnju sezonu, prije dolaska u Varaždin bio je na posudbi u trećeligašu Wehen Wiesbadenu.

- Stvarno mi je lijepo u Varaždinu. Što se tiče prve hrvatske lige, liga je mnogo zahtjevnija od njemačke treće lige, a ne zaostaje mnogo ni za Bundesligom. Kao što vidite kad igrač iz prve hrvatske stigne u Bundesligu brzo se adaptira – zaključio je Stanić.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba