Obavijesti

Sport

Komentari 92

Neviđena navala: Hajduk će već u prvom danu rasprodati skoro cijeli Poljud za derbi s Dinamom

Neviđena navala: Hajduk će već u prvom danu rasprodati skoro cijeli Poljud za derbi s Dinamom

S obzirom na veliki interes navijača i ludi tempo prodaje, pitanje je trenutka kada će planuti sve ulaznice. Ovim tempom Hajduk bi već do kraja ovog dana, prvog, mogao rasprodati gotovo cijeli stadion

Sinoć točno u ponoć započela je prodaja ulaznica za najveći derbi hrvatskog sporta koji se igra idućeg vikenda na Poljudu. U popodnevnim, pak, satima prvog dana prodaje već je više od 20.000 navijača osiguralo ulaznice za 12. ožujka na Poljudu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Redovi za ulaznice na Poljudu VIDEO

Hajduk dočekuje Dinamo, a utrka za vrh ljestvice je toliko neizvjesna da se probudila euforija kod navijača Hajduka koji u 2022. godini nižu rekorde. Trenutno su na 57.000 članova i ta brojka nezadrživo raste pa je Hajduk povukao jedini mogući potez te je ulaznice najprije pustio u prodaju samo za članove. Na dan utakmice bi pravo kupnje dobili svi ostali, ali pitanje je hoće li ostati ulaznica. 

No, kako je krenulo, i to će biti malo jer je kapacitet Poljuda tek nešto veći od 33.000 gledatelja, a članova je, kao što smo već napisali, preko 57.000.

Jutros do sedam sati u online prodaji otišlo je već pet tisuća ulaznica i zbog toga su navijači pohitali na prodajna mjesta kako ne bi ostali bez dragocjenog papirića bez obzira što imaju članske iskaznice. S obzirom na veliki interes navijača i ludi tempo prodaje, taj broj je u ovim trenucima sigurno još veći i pitanje je trenutka kada će planuti sve ulaznice. Ovim tempom Hajduk bi već do kraja ovog dana, prvog, mogao rasprodati gotovo cijeli stadion!

Odavno na Poljudu nije bilo ovakve euforije. Hajduk je u srijedu pobijedio Goricu te se nakon četiri godine plasirao u finale Kupa koje će se igrati upravo u Splitu. Uz to je i u borbi za naslov prvaka, a za tjedan dana dolazi najveći rival Dinamo kojeg su Splićani u prosincu srušili s 2-0 na Maksimiru. I nije to sve. Već 20. travnja slijedi novi derbi na Poljudu, a riječ je o zaostaloj utakmici 9. kola.