Obavijesti

Sport

Komentari 22

Nevjerojatne scene u Engleskoj: Everton u 85. zabio za ostanak, navijači odmah utrčali na teren!

Nevjerojatne scene u Engleskoj: Everton u 85. zabio za ostanak, navijači odmah utrčali na teren!
5

Gosti su na poluvremenu vodili 2-0 golovima Jeana Mateta (21) i Jordana Ayewa (36), no Everton je u nastavku uspio okrenuti rezultat, a strijelci su bili Michael Keane (54), Richarlison (75) i Dominic Calvert-Lewin (85)

VIDEO

U odgođenom susretu 33. kola engleskog nogomtnog prvenstva Everton je velikim preokretom pobijedio Crystal Palace 3-2 i kolo prije kraja prvenstva osigurao premierligaški status.

Gosti su na poluvremenu vodili 2-0 golovima Jeana Mateta (21) i Jordana Ayewa (36), no Everton je u nastavku uspio okrenuti rezultat, a strijelci su bili Michael Keane (54), Richarlison (75) i Dominic Calvert-Lewin (85). 

Kod pobjedničkog gola nastala je prava ludnica, domaći navijači odmah su utrčali na teren i uzrokovali prekid, bilo je i dimnih zavjesa, a prava je ludnica nastala nakon zadnjeg sučevog zvižduka.

Premier League -  Everton v Crystal Palace Premier League - Everton v Crystal Palace
Premier League -  Everton v Crystal Palace

Everton kolo prije kraja ima nedostižna četiri boda više od Leeds Uniteda na 18. mjestu, dok su Watford i Norwich već drugoligaši.

Sada je jasno kako će posljednji putnik u niži rang biti Leeds United ili Burnley koji je večeras odigrao 1-1 kod Aston Ville u odgođenom susretu 18. kola. Gosti su poveli iz kaznenog udarca u 45. minuti golom Ashleyja Barnesa, a izjednačio je Emiliano Buendia u 48. minuti.

Leeds i Burnley imaju po 35 bodova, no Burnely ima bitno bolju razliku pogodaka. U posljednjem kolu Leeds gostuje kod Brentforda, a Burnley će kod kuće ugostiti Newcastle United.

Večeras je bila na rasporedu i odgođena utakmica 27. kola između Chelsea i Leicester Cityja, a završilo je 1-1. Gosti su poveli preko Jamesa Maddisona u šestoj minuti, a konačan rezultat postavio je Marcos Alonso u 34. minuti. Mateo Kovačić nije igrao za "Bluese".

Ovim bodom Chelsea je potvrdio treće mjesto jer ima tri bodva više i 18 golova bolju razliku pogodaka od Tottenhama na četvrtoj poziciji.

Uoči zadnjeg kola Manchester City vodi s 90 bodova, dok Liverpool ima bod manje. U zadnjih 90 minuta City će igrati protiv Aston Ville, a Liverpool protiv Wolverhamptona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu