Obavijesti

Sport

Komentari 23

Nevjerojatni Jokić do čudesnog 'triple-doublea', vrući Tatum utrpao Minnesoti 53 koša!

Nevjerojatni Jokić do čudesnog 'triple-doublea', vrući Tatum utrpao Minnesoti 53 koša!

Ivica Zubac sudjelovao je pobjedi svojih Clippersa nad Rocketsima, a opet je plesao na rubu double-doublea. Zabio je deset koševa uz sedam skokova...

VIDEO

Košarkaši Los Angeles Clippersa porazili su Houston Rocketse sa 126-109 uz 10 koševa i sedam skokova hrvatskog reprezentativca Ivice Zupca.

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Clippersa koji i dalje drže treće mjesto na Zapadu iza Utaha Bojana Bogdanovića i Phoenixa u čijim redovima igra Dario Šarić.

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Clippers

Clippersi su pobjedu osigurali fantastičnom igrom u drugoj četvrtini koju su dobili sa čak 31 košem razlike (41-10).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da je sjajan učinak zadržati NBA momčad na 10 koševa u četvrtini. Ponosan sam na dečke, malo smo sporije ušli u susret, no brzo smo pronašli put do pobjede -  kazao je trener Clippersa Tyronn Lue.

Posljednji put Clippersi su jednu četvrtinu dobili sa 31 razlike prije šest godina protiv susjeda LA Lakersa. Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je za 23 minute zabio 10 koševa uz šut 4-6 iz igre, te dodao sedam skokova.

NBA: Minnesota Timberwolves at Boston Celtics

Jayson Tatum je ostvario učinak karijere od 53 koša u pobjedi Boston Celtica protiv Minnesota Timberwolvesa 145-136 nakon produžetaka.

Tatum je tako postao najmlađi igrač Bostona (23 godine, 37 dana) koji je stigao do brojke od najmanje 50 koševa u susretu.

- Bila je to večer koju ću uvijek pamtiti. Prva utakmica sa 50 koševa, a povrh toga i pobjeda - komentirao je junak Bostona koji je dodao i 10 skokova, te četiri asistencije. 

Timberwolvesi su početkom treće četvrtine imali 17 koševa prednosti (79-62), ali nisu izdržali.

- Tatum je bio fantastičan, vukao nas je do pobjede - dodao je Bostonov trener Brad Stevens. 

Jaylen Brown je dodao 16 koševa, a Marcus Smart 24 za 27. pobjedu Bostona ove sezone uz 26 poraza.

U suparničkim redovima najefikasniji su bili Kar-Anthony Towns sa 30 koševa i 12 skokova, dok je Anthony Edwards dodao 24 koša.

NBA: Chicago Bulls at Atlanta Hawks

Sjajnu predstavu pružio je i Zach LaVine postigavši 50 koševa za Chicago Bullse, no to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Atlanta Hawksa koji su slavili sa 120-108.

Za LaVinea je to bio učinak karijere, a za Bullse prvi poraz u posljednja četiri susreta. Bullsi su lovili četvrtu uzastopnu pobjedu što im se nije dogodilo od prosinca 2017. godine, ali nisu uspjeli.

Gosti su na poluvremenu imali + 13 (66-53), no sve su prosuli u trećoj četvrtini koju su Hawksi dobili sa 15 razlike (33-18).

Trae Young sa 42 koša, Clint Capela sa 22 koša i 10 skokova, te Danilo Gallinari sa 20 koševa i šest skokova bili su najefikasniji kod Hawksa. Osim LaVinea, u gostujućim redovima istaknuo se i Nikola Vučević sa 25 koševa i 10 skokova.

NBA: Chicago Bulls at Atlanta Hawks

Zion Williamson ponovno je pokazao sav svoj potencijal predvodeći New Orleans Pelicanse do pobjede 101-94 protiv Philadelphia 76ersa.

Williamson je upisao 37 koševa pri čemu je 14 zabio u zadnjoj četvrtini, te dodao 15 skokova i osam asistencija za New Orleans.

- Suigrači su mi dali samopouzdanje, vjerovali su u svaki moj potez - kazao je Williamson. 

Brandon Ingram se vratio na teren nakon što je izbivao pet utakmica zbog ozljede stopala sa 17 koševa i osam skokova. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Tobias Harris sa 23 koša i sedam skokova, te Joel Embiid sa 14 koševa i devet skokova.

Denver Nuggetsi su pobijedili San Antonio Spurse sa 121-119, a za goste nije nastupio hrvatski košarkaš Luka Šamanić.

NBA: San Antonio Spurs at Denver Nuggets

Denver je do osme uzastopne pobjede predvodio Nikola Jokić sa 26 koševa, 14 asistencija i 13 skokova upisavši 13. "triple-double" ove sezone, te 54. u karijeri.

Michael Porter Jr. je dodao 22 koša i 10 skokova. Kod Spursa šestorica igrača su imala dvoznamenkasti učinak, a najviše su zabili Derrick White 25 i DeMar DeRozan 24 koša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka