Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nexe protiv danskog viceprvaka u lovu na grupnu fazu Euro lige

Nexe protiv danskog viceprvaka u lovu na grupnu fazu Euro lige

Pred našičkim klubom Nexe jedna je od najvažnijih utakmica, ona protiv danskog Bjerringbra. Jaganjac i ostatak momčadi moraju nadoknaditi šest golova razlike kako bi izborili grupnu fazu Europske lige

VIDEO

Našičani su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija izgubili od danskog viceprvaka Bjerringbra 27-33 iako se gotovo cijelo prvo poluvrijeme činilo da bi Nexe u Danskoj mogao puno više.

POGLEDAJTE VIDEO: Halil Jaganjac na treningu

Pokretanje videa...

Halil Jaganajc na treningu 00:31

Vodili su Našičani 12-9 nakon 20 minuta, bili na 20-21 u 42., ali u sljedeće četiri domaćini su napravili 5-0 i tu prednost održali do kraja uz briljantnu rolu Halila Jaganjca s deset golova.

- Iskreno, malo sam razočaran kao i svi dečki jer prema onome što smo pokazali na terenu nije trebalo biti šest razlike. Imali smo crnu rupu sredinom drugog poluvremena gdje smo na prazan gol primili dva, tri pogotka. Nismo iskoristili šanse i zicer u napadu, a   Danci  igraju brzi rukomet i kažnjavaju svaku pogrešku - rekao je Halil Jaganjac.

Sada slijedi uzvratna utakmica protiv danskog viceprvaka Bjerringbra koja se igra u utorak u 18.45 u dvorani OŠ kralja Tomislava. Nexe će morati kao momčad puno više pokazati kako bi nadoknadili šest golova minusa te izborili grupnu fazu Europske lige. 

- To zvuči puno, ali u rukometu se sve jako brzo mijenja, tako da smo i igrači i ja puni optimizma. Imamo i iskustvo iz Danske, igrači sada znaju koji igrač kako igra i što može, sigurno su nešto naučili i to treba primijeniti na terenu i okrenuti u svoju korist. Dobro smo se pripremili, dobro ih proanalizirali nekoliko puta i siguran sam da možemo proći dalje jer u Danskoj nismo odigrali dobro. Također, iz osobnog igračkog i trenerskog iskustva znam da ako se od prve minute postavimo čvrsto i odlučno prema Dancima, vrlo brzo bi voda trebala krenuti na naš mlin - rekao je trener Nexea Branko Tamše uoči uzvratne utakmice. 

Našice: Nexe Rhein i Neckar Loewen u 1/8 finala EHF Euroske lige

Optimizma u redovima našičke momčadi ne nedostaje, a lijevi vanjski Nexea vjeruje kako mogu doći do cilja. 

- Mislim da imamo kvalitetu i snagu odigrati jako dobru utakmicu i da imamo šanse proći u grupnu fazu Europske lige. Moramo biti čvrsti u obrani te se moramo postaviti jer igramo na domaćem terenu i onda će sve biti moguće - zaključio je Halil. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe