Obavijesti

Sport

Komentari 50

Neymar je zatražio veću plaću, suigrači bijesni: Nek igra sam!

Neymar je zatražio veću plaću, suigrači bijesni: Nek igra sam!
4

Ili je stvarno nezasitan ili ovako pokušava isforsirati transfer. Jer tajming vijesti o Neymarovom zahtjevu za većom plaćom pojavio se baš kad su počele glasine o transferu u Real, koji je, čini se, sve izvjesniji

VIDEO

Nije tajna da se Neymar nije uklopio u svlačionicu francuskog prvaka.

Počelo je zbog njegove sebičnosti na terenu, nastavilo se sa sukobom oko toga tko će izvoditi penale, a vrhunac je Neymarov ultimatum o povećanju plaće što suigrači u Paris Saint-Germainu, blago rečeno, nisu najbolje prihvatili. 

Koliko Neymar zarađuje? Na kraju svakog tjedna na račun mu 'kapne' milijun kuna ili ako se baš hoćete 'zbedirati', dnevno zaradi 140.000 kuna...

Dok ste čitali ove dvije rečenice Neymar je zaradio oko 120 kuna.

No nije mu dovoljno pa traži još što bi se moglo protumačiti na dva načina, ili je stvarno nezasitan ili tako pokušava isforsirati transfer. Jer tajming vijesti o Neymarovom zahtjevu za većom plaćom pojavio se baš kad su počele glasine o transferu u Real Madrid, koji je, čini se, sve izvjesniji.

Čak je i Zinedine Zidane, koji inače ne komentira glasine, ispričao anegdotu iz francuske reprezentacije kad je bio igrač, nakon što su ga pitali bi li Neymar i Ronaldo mogli igrati u istoj momčadi.

- Tako su stalno govorili da Djorkaeff i ja ne možemo zajedno. Ako me pamćenje služi, bili smo prilično dobri na terenu - rekao je trener Reala.

Gotovo sve poslove oko transfera vodi njegov otac pa je Neymar stariji obavijestio predsjednika PSG-a Nassera Al Khelaifija da njegov sin želi otići iz kluba. Francuski list Liberation piše da je Neymar stariji prije toga tražio novi poboljšani ugovor, iako mu sin već ima dobro plaćeni ugovor do 2022. godine.

Informacija o zahtjevu za povećanjem plaće stigla je i do Neymarovih suigrača, a kakva atmosfera vlada u svlačionici PSG-a možda najbolje oslikava izjava Adriena Rabiota, francuskog veznjaka kojem ugovor istječe sljedeće godine.

- Nek onda igra sam sa sobom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić