Obavijesti

Sport

Komentari 7

Neymar je objavio veliku vijest: Dođi uskoro dijete, veselimo se!

Neymar je objavio veliku vijest: Dođi uskoro dijete, veselimo se!

Sanjamo tvoj život, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav, ostaviš naše dane puno sretnijim, napisao je par koji je ljetos prekinuo pa krenuo u novu avanturu

VIDEO

Zvijezda PSG-a i brazilski nogometni reprezentativac Neymar (31) na društvenim je mrežama otkrio da čeka dijete. Njegova djevojka, influencerica Bruna Biancardi (28), objavila je fotografije na kojima poziraju ističući trbuščić buduće majke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neymar je objavio radosnu vijest, ponovno postaje otac: ‘Dođi uskoro dijete, veselimo se’ 00:27

"Sanjamo tvoj život, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav, ostaviš naše dane puno sretnijim 🙏🏼 Dolaziš u prekrasnu obitelj, s mojom sestrom, djedom i bakom, ujacima i tetama koji te već jako vole! Dođi uskoro dijete, veselimo ti se!❤️✨", stoji u objavi uz citat iz Biblije:

"Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih" (Jeremija 1,5).

Neymar iz ranije veze s djevojkom Carolinom Dantas ima 12-godišnjeg sina Davija Luccu. S Brunom je prohodao prije dvije godine i javno je obznanio u siječnju 2022. Par je u kolovozu prekinuo, a onda obnovio ljubavnu vezu.

Napadač francuskog prvaka ozlijeđen je već dva mjeseca, od utakmice protiv Bayerna u osmini finala Lige prvaka. Stradao je gležanj, a oporavak bi trebao trajati do ljeta. Imao je solidnu sezonu s 18 golova i 17 asistencija u 19 utakmica, ali velik udarac zadala mu je Hrvatska pobjedom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, u utakmici u kojoj je zabio.

World Cup 2022 - Croatia - Brazil

Marketinšku menadžericu Brunu Biancardi na Instagramu prati 2,4 milijuna ljudi. Studirala je modu na privatnom sveučilištu Anhembri Morrumbi u rodnom Sao Paulu prije nego što je lansirala liniju odjeće sa svojim potpisom. Veza s Neymarom popularnost joj je podigla na svjetsku razinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu