Obavijesti

Sport

Komentari 77

Neymar stigao u Katar! Hoće li postati najskuplji igrač svijeta?

Neymar stigao u Katar! Hoće li postati najskuplji igrač svijeta?
1

Brazilski ofenzivac napustio je sponzorsku turneju u Šangaju i doputovao u Dohu gdje je trebao odraditi liječničke preglede pod pažnjom Parižana, pišu engleski mediji. Španjolski ga pak vraćaju u Barcelonu...

VIDEO

Uskoro će pasti svjetski rekord! Neymar (25) na pragu je potpisa za PSG u transferu vrijednom oko 220 milijuna eura. Čini se da je Barcelona odlučila prodati brazilskog dragulja poslije sapunice koja je trajala posljednjih tjedana.

Postojale su brojne indicije oko rušenja rekorda Paula Pogbe koji je tako 'vladao' godinu dana. Podsjećamo, Manchester United je za francuskog veznjaka Juventusa platio 105 milijuna eura. 

Brazilski ofenzivac napustio je sponzorsku turneju u Šangaju i doputovao u Dohu gdje bi trebao odraditi liječničke preglede u organizaciji francuskog doprvaka, pišu engleski mediji.

Na Instagramu se pojavio njegov 'story' u kojem je najavio putovanje na destinaciju gdje bi se trebao potvrditi svjetski rekord, pritom je napisao i citat iz Biblije:

-  Znam što je biti potrebit i znam što je imati dovoljno. Naučio sam tajnu kako biti zadovoljan u svakoj situaciji, bio sit ili hlada, bilo da živiš u bogatstvu ili siromaštvu.

No, katalonski mediji pak pišu kako se Brazilac vraća u Španjolsku i da neće odmah otići u PSG.

Katarski biznismen i vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nalazi se u Kataru također kako bi završio veliki posao. PSG će Neymara plaćati oko 560 tisuća eura tjedno, odnosno oko 27 milijuna eura godišnje! 

Da je transfer pitanje vremena, postalo je jasno u petak. Naime, Neymar se zakačio na treningu sa suigračem Semedom nakon čega je trening za njega bio završen. 

Nakon što su razmijenili, vjerujemo, nimalo ugodne riječi, Semedo je otišao na jednu stranu i činilo se da je to to. Ali Neymar je izgledao kao čovjek spreman za tučnjavu, zaletio se prema Portugalcu i tko zna što bi bilo da ga Busquets u tom trenutku nije uhvatio s dvije ruke.

- Neymar zna što mi mislimo, dio je naše obitelji i želimo da nastavi igrati s nama. Odluka je na njemu, što se tiče Barcelone, svi žele da ostane. No ako odluči otići, razumjet ćemo ga - rekao je Ivan Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini
Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'
SPRDAJU SE S HAJDUKOM

Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'

"Propala familija HNK Hajduk Split", stoji na transparentu koji je netko ostavio preko puta ureda bivšeg člana Hajdukova Nadzornog odbora u Jurišićevoj ulici u Zagrebu