Sport

Komentari 6

Neymara suspendirali nakon trećeg crvenog u 15 utakmica!

Neymara suspendirali nakon trećeg crvenog u 15 utakmica!

Brazilac je poludio i napao Tiaga Djalóa, koji je također kažnjen, te će zbog nesportskog ponašanja propustiti tri važne utakmice, protiv Strasbourga i St Etiennea

Nakon što je Neymar (29) u samoj završnici utakmice 31. kola francuskog prvenstva između PSG-a i Lillea (0-1) dobio crveni karton zbog guranja Tiaga Djalóa, disciplinska komisija Francuske nogometne lige (LFP) suspendirala je Neymara na tri utakmice, pri čemu je jedna uvjetna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar

Uz talentiranog napadača PSG-a nerijetko se povezuju brojni skandali, provokativno ponašanje i teatralno iznuđivanje prekršaja, ali nije upitno da je Brazilac izrazito vješt na terenu.

Brazilcu očito neke stvari u utakmici nisu dobro sjele, a u samoj završnici 20-godišnji Tiago Djaló ga je faulirao uz aut-liniju. Neymar je poludio, gurnuo ga, a potom su se igrači zakačili te su obojica isključena.

Situacija je eskalirala u tunelu gdje je Brazilac cijelo vrijeme nešto dobacivao Djalóu, a na kraju je i jednog od zaštitara gurnuo prema Portugalcu te je nasrnuo prema njemu. 

Zbog nesportskog ponašanja, Brazilac će propustiti utakmice protiv Strasbourga i St Etiennea. Valja napomenuti da je Neymar u posljednjih 15 susreta u francuskom prvenstvu 'pocrvenio' čak tri puta. 

Portugalac Tiago Djaló nije prošao nekažnjeno, LFP ga je kaznio s dvije utakmice suspenzije, pri čemu je jedna uvjetna. 
Na vrhu ljestvice francuskog prvenstva trenutačno je Lille s osvojenih 66 bodova, iza kojeg slijed PSG s tri boda manje od vodećeg i Kovačev Monaco s 62 boda.

Najčitaniji članci