Obavijesti

Sport

Komentari 8

Nezasitni Englezi: Prvo su htjeli četiri djevojke, a zaposlenika hotela potplatili su da 'šuti'

Nezasitni Englezi: Prvo su htjeli četiri djevojke, a zaposlenika hotela potplatili su da 'šuti'

Žao mi je jer nisam ih htjela staviti u takvu poziciju. Nismo znali da su u karanteni inače ne bismo otišle k njima, brani se Nadia koja je zajedno s rođakinjom Larom posjetila Fodena i Greenwooda...

VIDEO

Phil Foden (20) i Mason Greenwood (18) posuli su se pepelom nakon što su doveli djevojke na druženje u hotel što je bilo strogo zabranjeno. Engleska je igrala protiv Islanda u sklopu Lige nacija, a mladom dvojcu je očito bilo dosadno nakon utakmice pa su se htjeli malo zabaviti.

Pokretanje videa...

00:13

Doznali su za djevojke koje su željne druženja i okrenuli su njihov broj. Ubrzo su se u hotelu pojavile dvije plave ljepotice. Riječ je o Nadiji Sif Lindal Gunnarsdottir te njezinoj rođakinji Lari Clausen. No dvojac je bio nezasitan pa su čak htjeli četiri djevojke, no ostale su odbile doći.

Obojica su zauzeta, Foden čak ima i dijete, ali osim što griješe dušu, tu ne bi bilo ništa pogrešno da nije korona virusa i posebnih mjera. Englezima je izričito naređeno da ne smiju dolaziti u kontakt s drugim ljudima i da se nalaze praktički u karanteni. Ali ajde vi to objasnite mladim reprezentativcima koji su bili željni zabave.

UEFA Nations League - League A - Group 2 - Iceland v England

- Upoznali smo se preko interneta. Razmjenjivala sam poruke s Masonom nekoliko dana prije nego što su stigli ovdje. Znali su da moraju u karantenu, ali zaključile smo da su, budući da su već na Islandu, bili testirani i da će sve biti u redu - rekla je Nadia koja je dodala da su proveli ugodnu noć, no nije išla u detalje, koje, vjerujemo, nas sve zanimaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☁️☁️ #iambame

Objavu dijeli NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif)

Njih dvije su se u hotel ušuljale u subotu nakon utakmice protiv Islanda, a jasno je da Foden i Greenwood nisu mogli to obaviti bez pomoći. Naime, kako piše The Sun, dvojac je potplatio jednog zaposlenika hotela da dovede djevojke kod njih i šuti kao zaliven. 

No sav taj plan pao je u vodu nakon što je sve skopčao i shvatio fizioterapeut reprezentacije koji je vjerojatno vidio objave na društvenim mrežama pa je prvo zabranio dvojcu da dolazi na doručak iz predostrožnosti, a onda ih je izbornik Gareth Southgate direktnim avionom poslao nazad u Englesku. Islandska policija im je za nestašluk uručila kaznu od 1600 funti zbog nepoštivanja pravila karantene, no veći problem im je taj što bi mogli izostati s izbornikovog popisa za sljedeće utakmice.

Dok u Velikoj Britaniji nema čovjeka koji ne zna za njih dvojicu, Nadia i Lara su tek iz medija shvatile o kome je riječ.

- Žao mi je jer nisam ih htjela staviti u takvu poziciju. Nismo znali da su u karanteni inače ne bismo otišle k njima - rekla je, ako će tko povjerovati, Nadia za MailOnline.

UEFA Nations League - League A - Group 2 - Iceland v England

- Nismo znali tko su. Čak smo ih i pitale. Ne pratimo nogomet uopće. Jesmo li se čuli kasnije? Ne, nisu ni oni se nama javili - rekla je ona, a njezina rođakinja Lara dodala:

- Nisam znala da ima dijete i curu. Mladi smo i glupi i griješimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Þessar voru teknar eftir djammið í gær😅

Objavu dijeli L A R A C L A U S E N (@laracclausen)

I Phil i Mason su se nakon besane noći posuli pepelom.

-  Sad kad sam imao priliku razmisliti o onome što se dogodilo, mogu se svima ispričati zbog neugodnosti koju sam prouzročio. Bilo je neodgovorno od mene što sam prekršio protokole COVID-a 19 koji postoje radi zaštite igrača, osoblja i javnosti. Konkretno, želim se ispričati Garethu Southgateu što sam ga iznevjerio kad mi je ukazao veliko povjerenje  - rekao je Greenwood, mladi igrač Manchester Uniteda.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu