Obavijesti

Sport

Komentari 29

NFL igrač pijan vozio 250 km/h. Usmrtio je djevojku iz Srbije

NFL igrač pijan vozio 250 km/h. Usmrtio je djevojku iz Srbije

Jučer su mi javili. Meni je to šokantno. Bio sam kao sleđen. Sam način na koji se sve dogodilo je strašan. Ona je sa svojim psom izgorjela zaglavljena u automobilu, kazao je ujak preminule djevojke koja je rođena u Srbiji

VIDEO

NFL igrač Henry Ruggs (22) je prije dva dana u alkoholiziranom stanju sjeo u svoju skupocjenu Chevrolet Corvetteu. Nije ni mogao zamisliti do kakvih posljedica će doći.

Igraču američkog nogometa Henryju Ruggsu (22) prijeti 20-godišnja zatvorska kazna jer je skrivio prometnu nesreću u kojoj je preminula djevojka porijeklom iz Srbije.

Policija je objavila kako je Ruggs, koga su prošle godine Las Vegas Raidersi izabrali kao 12. u prvom krugu drafta, u utorak oko 3.40 sati ujutro vozio brzinom od čak 251 kilometara na sat na dionici gdje je dopuštena brzina 60 km/h i to sa 1.61 promila alkohola u krvi te je u takvom stanju uzrokovao frontalni sudar s drugim vozilom u kojemu je poginula 23-godišnja putnica.

Srpski mediji objavili su kako je riječ o Tini Tintor koja je porijeklom iz Srbije. Zajedno s obitelji živjela je u Los Angelesu. Išla je kod prijateljice, no samo tri ulice od njezine kuće Ruggs se zabio u nju. 

NFL: Baltimore Ravens at Las Vegas Raiders

Djevojka i njezin pas zaglavili su u automobilu, prolaznici su je pokušavali izvući, a u tome trenutku je buktinja zahvatila njezin automobil. Nažalost, nije joj bilo pomoći. 

641220540

- Jučer su mi javili. Meni je to šokantno. Bio sam kao sleđen. Sam način na koji se sve dogodilo je strašan. Ona je sa svojim psom izgorjela zaglavljena u automobilu. Svojim skupocjenim automobilom, vidno pod alkoholom, vozeći strašno velikom brzinom u njezin auto je udario, ako sam dobro razumio, čovjek koji je tamo zvijezda NFL lige - kazao je za Telegraf potreseni ujak tragično preminule Tine. 

Ona je zajedno s obitelji prije 20 godina doselila u SAD.

- Ja je znam kao baš malo dijete. Njena baka i moj otac su rođeni brat i sestra. Cijela obitelj ima jako tešku životnu priču, a sada im se i ovo dogodilo.

U nesreći je teško ozlijeđena i Ruggsova djevojka koja je bila s njim u automobilu, a kod njega je pronađen i pištolj.

FILE PHOTO: NFL: Las Vegas Raiders at Los Angeles Chargers

Raidersi su ga odmah otpustili, a u međuvremenu je izašao iz pritvora nakon što je platio jamčevinu od 150.000 dolara. Oduzeli su mu putovnicu i odredili kućni pritvor kako ne bi pobjegao, a još nije poznato je li se izjasnio krivim. 

Zbog nepromišljenosti i alkohola uništio je život mlade djevojke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog