Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ni Boston ne može ništa: Babo i društvo dobili i 16. od zadnjih 17

Ni Boston ne može ništa: Babo i društvo dobili i 16. od zadnjih 17

Važnu ulogu u pobjedi Jazza imao je i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sa 16 koševa. Kad su se Celticsi sredinom četvrte četvrtine približili na 101-97 uslijedila je Bogdanovićeva trica

VIDEO

Košarkaši Utah Jazza obranili su trenutačnu prvu poziciju u Zapadnoj konferenciji i čitavoj NBA ligi 16. pobjedom u svojih posljednjih 17 nastupa sa 122-108 protiv Boston Celticsa.

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Važnu ulogu u pobjedi Jazza imao je i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović koji je za 32 minute na parketu ubacio 16 koševa (šut za dva 4-5, trica 2-7, slobodna bacanja 2-2) uz 8 skokova, 4 asistencije i 2 osvojene lopte. Kad su se Celticsi sredinom četvrte četvrtine približili na 101-97 uslijedila je Bogdanovićeva trica koja je domaćem sastavu vratila osjetniju prednost.

Utu je do nove pobjede predvodio Donovan Mitchell s 36 koševa i 9 asistencija, dok je Boston seriju od pet uzastopnih gostovanja na Zapadu okončao drugim uzastopnim porazom uz 33 poena Jaylena Browna.

Vrlo zanimljivo je bilo u Miamiju gdje je prošlogodišnji finalist, domaći Heat stigao do treće uzastopne pobjede svladavši New York Knickse s 98-96. Imali su gosti nekoliko prilika u samoj završnici za bolji rezultat, a posljednju je propustio RJ Barrett koji je promašio polaganje za produžetak s istekom vremena.

Miami je do pobjede vodio Jimmy Butler s 26 koševa, 10 asistencija i 8 skokova, dok je najefikasniji kod New Yorka bio Elfrid Payton s 18 koševa.

Vodeći sastav Istoka Philadelphia 76ersi svoju su 18. pobjedu ove sezone ostvarili na gostovanju kod Sacramento Kingsa svladavši ih sa 119-111. Još jednu sjajnu partiju pružio je centar Sixersa Joel Embiid s 25 koševa i 17 skokova, stoga domaćima nije pomoglo 34 poena i 10 asistencija De'Aarona Foxa. 

Momčad s najslabijim omjerom pobjeda i poraza u čitavoj ligi Detroit Pistonsi iskoristili su neigranje Kevina Duranta za Brooklyn Netse te upisali pobjedu sa 122-111. Najbolju utakmicu karijere kod Pistonsa odigrao je Jerami Grant s 32 koša, 22 je dodao Delon Wright, dok Netse drugog uzastopnog poraza nisu spasili Kyrie Irving s 27 ubačaja i James Harden s 24 koša i 12 asistencija.

Bila je ovo druga od tri utakmice koje je Durant morao propustiti zbog protokola vezanih uz virus COVID-19 i drugi poraz Netsa koji su s 14-12 i dalje treća momčad Istoka, dok su Pistonsi sa 6-18 još uvijek posljednji sastav Istoka.

Golden State Warriorsi su kao gosti uvjerljivo nadigrali San Antonio Spurse sa 114-91 ponajviše zahvaljujući odličnom šutu Stephena Curryja koji je susret okončao s 32 koša, dok je kod domaćih najraspoloženiji bio Rudy Gay sa 17.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu