Sport

Komentari 20

'Nije bitno je li Luka pozitivan ili negativan, ne osjeća se dobro'

'Nije bitno je li Luka pozitivan ili negativan, ne osjeća se dobro'

Ancelotti je potvrdio da je Modrić odigrao svoje za ovu godinu, a pritom nas je stigao i zabrinuti. " Nadam se da će sve biti u redu kad se vratimo nakon praznika", rekao je trener Reala

Je li nam Modrić nedostajao? Luka je za nas jako bitan igrač, igra fantastično. Imao je problema ovog tjedna... Zdravlje je najvažnije i svi mi se moramo boriti protiv ovog virusa, rekao je trener Reala Carlo Ancelotti nakon što je njegova momčad 'kiksala' kod kuće protiv Cadiza čime je pobjednički niz 'kraljeva' zaustavljen.

Dok je javnost raspravljala može li Luka na travnjak s obzirom da je nakon pozitivnog PCR testa stigao i negativni nalaz, Ancelotti je potvrdio da je Modrić odigrao svoje za ovu godinu, a pritom nas je stigao i zabrinuti.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

- Luka sutra neće igrati. Nije bitno je li pozitivan ili negativan, ne osjeća se dobro. Nadam se da će sve biti u redu kad se vratimo nakon praznika - rekao je trener 'kraljeva' uoči gostovanja kod Athletic Bilbaoa u posljednjoj utakmici godini.

Ancelotti nije precizirao kakvo je zdravstveno stanje kapetana hrvatske reprezentacije i stožernog veznjaka u redovima madridskog Reala, a mi se možemo nadati da nije ništa strašno i da ćemo njegovu magiju ponovno uskoro gledati na zelenim travnjacima.

Drži se, majstore, svi su uz tebe!

Najčitaniji članci