Obavijesti

Sport

Komentari 17

Nijemci: Brekalo je procvjetao! Wolfsburg dobio nositelja igre

Nijemci: Brekalo je procvjetao! Wolfsburg dobio nositelja igre
9

'Josip Brekalo donedavno nije praktički igrao nikakvu ulogu, a protiv Malmöa je procvjetao. Bio je najaktivniji igrač na travnjaku. Pokazao je kako se može slomiti duboka obrana Malmöa...'

VIDEO

Nogometaši Wolfsburga velikim su preokretom ostvarili pobjedu u prvim susretima šesnaestine finala Europske lige pobijedivši Malmö s 2-1. Iako su Nijemci gubili 1-0 nakon gola iz penala, Josip Brekalo je pokrenuo preokret samo dvije minute kasnije golčinom u dalji kut, a stvar je završio Admir Mehmedi u 62. minuti. 

Pokretanje videa...

Navijači u Walesu 01:53

Njemački mediji nisu zadovoljni primljenim golom, ali jesu Hrvatom.

VfL Wolfsburg - Malmö FF

"Da je Malmö zabio gol u Wolfsburgu nije najbolja stvar, ali Wolfsburg je do kraja utakmice bio pametan pa uspio preokrenuti. Rezultat 2-1 nije loš za odlazak na uzvrat, a veseli i činjenica da imamo novog nositelja igre", nadaju se u Wolfsburger Allgemeine Zeitungu.

"Josip Brekalo donedavno nije praktički igrao nikakvu ulogu, a protiv Malmöa je procvjetao. Bio je najaktivniji igrač na travnjaku. Pokazao je kako se može slomiti duboka obrana Malmöa. Oduševljavao je i driblinzima i visokim tempom igre. Sada se mora pobrinuti da ukloni svoju tvrdoglavost koju ima s vremena na vrijeme i bit će na odličnom putu da u velikoj mjeri pomogne klubu."

Skinuo paučinu! Brekalo zabio majstoriju iz nemogućeg kuta
Skinuo paučinu! Brekalo zabio majstoriju iz nemogućeg kuta
Europa League - Round of 32 First Leg - VfL Wolfsburg v Malmo FF

Imao je Brekalo odličan pokušaj i u prvome dijelu utakmice, ali lopta nije htjela u gol. Ipak, on je znao da će njegova šansa još doći:

- Pokazali smo snažan karakter. Iako smo gubili, vratili smo se u igru, a onda zabili i drugi gol. Mislim da smo bili bolja momčad. Idemo s pozitivnim rezultatom na uzvrat i s ovakvom igrom vjerujem da možemo proći dalje - rekao je za službeni Wölfe TV hrvatski reprezentativac pa dodao:

- Mislim da je bilo bitno što smo se brzo vratili u igru. Onda smo bili opet u igri, pokazali smo da smo bolji. 

- Osjećao sam da je danas moj dan. Žao mi je da nisam zabio iz prve prilike, ali mi je drago da sam uspio iz drugog pokušaja, a uz to je još bio i jako lijep gol - zaključio je Brekalo.

VfL Wolfsburg - Malmö FF
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...