Sport

Komentari 61

Niko: Još ćemo pojačati ekipu! Fossati? Ne ovisi samo o nama

Niko: Još ćemo pojačati ekipu! Fossati? Ne ovisi samo o nama

Među njima jest, naravno, i Fossati, ali to ovisi o nekim okolnostima na koje ne možemo utjecati. Hajduk je veliki klub, nude nam se, a i pratimo mnoge druge igrače, rekao je sportski direktor Nikoličius

Je li s Filipom Krovinovićem, kapitalcem prijelaznog roka uz Marka Livaju i Lovru Kalinića, završen prijelazni rok na Poljudu, barem što se tiče dolazaka? Ne, nije. Hajduk je i dalje aktivan na tržištu makar je već sada zadovovljstvo navijača manje-više veliko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, iako je stigao Krovinović, u vezni bi red, širine i dodatne kvalitete zbog, trebao još netko. Marco Fossati poručio je da je otvoren za suradnju, pa i njega treba uskoro očekivati na Poljudu. I ne samo njega.

Split i Crvena zvezda sastali se u 20. kolu ABA lige

- Svakako ćemo ojačati momčad s još nekoliko igrača do kraja prelaznog roka, temelj momčadi smo stvorili, ali trebat će još - kazao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius za ArenaSport.

- Među njima jest, naravno, i Fossati, ali to ovisi o nekim okolnostima na koje ne možemo utjecati. Hajduk je veliki klub, nude nam se, a i pratimo mnoge druge igrače. Prvenstveno nam treba jedan igrač u srednjem redu, ali, također, ovisimo i o mogućim odlascima te formi sadašnjih igrača. Sve to će utjecati na naš izbor kod novih pojačanja.

Kada je već Niko spomenuo odlaske i formu, indikativan je svakako jučerašnji ostanak na klupi Marija Vuškovića protiv Tobola, međutim, hajdukovci nisu našli zajednički jezik s potencijalnim kupcima iako je i dalje tu sve otvoreno. Premda, sigurno je i na Poljudu svima jasno da Vuškovićeva cijena, a traži se barem šest milijuna eura, sigurno neće rasti bude li grijao klupu, štoviše...

POGLEDAJTE SLOW MOTION ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Najčitaniji članci