Obavijesti

Sport

Komentari 63

Kek uoči derbija: Zna se kako inače prolazimo u Maksimiru...

Kek uoči derbija: Zna se kako inače prolazimo u Maksimiru...
1

Pa neće kuhar preuzeti odgovornost ako izgubimo bodove u Zagrebu?! Jasno da nam fale bodovi, kako ne daš iz nemoguće situacije, tako nekad ne zabiješ iz moguće situacije, rekao je Kek

VIDEO

Kada ideš u goste lideru, neporaženoj ekipi, to je veliki izazov. Očekujemo dobru utakmicu i kvalitetnu Rijeku. Znamo težinu zadatka koji nas čeka u Maksimiru, no želimo razmišljati o kvaliteti naše igre, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek uoči derbija na Maksimiru protiv Dinama u subotu od 15 sati. 

- Nakon dvije utakmice bez bodova, naš cilj je kvalitetan derbi i pozitivan rezultat - ističe Kek koji ne može računati na Mišića i Vešovića, dok su u borbi s vremenom Heber i Bradarić.

- Imam povjerenje u liječničku službu, ali i igrače, da će stisnuti zube ako treba, da će napraviti sve da dođemo do pozitivnog rezultata.

- Meni taktičke zamisli određuju kako sastaviti momčad, ali na igračima je da se potvrde. Dinamo je izazov svima u Hrvatskoj i ne vidim zašto ne bi bio i nama. Opet, to je samo jedna od 36 utakmica, izazovna jer se igra u Maksimiru.

Morao je Kek odgovorati što u slučaju poraza u Maksimiru.

- Pa neće kuhar preuzeti odgovornost ako izgubimo bodove u Zagrebu?! Jasno da nam fale bodovi, kako ne daš iz nemoguće situacije, tako nekad ne zabiješ iz moguće situacije.

Matjaž Kek uoči GNK Dinamo Zagreb: Kada ideš u goste lideru, neporaženoj ekipi, to je veliki izazov. Očekujemo dobru utakmicu i kvalitetnu NK Rijeka. Znamo težinu zadatka koji nas čeka u Maksimiru. #ZajednosmoRijeka #PrvaHNL

Posted by NK Rijeka on 26. listopada 2017

- Igrači imaju pošten odnos, kada bi samo to što pokazuju na treningu pretočili u utakmicu... Mislim da ne igramo loše, ali fali koncentracija u igri jedan na jedan. Moramo ponavljati da automatiziramo neke stvari, rezultat će sigurno doći. Stvarati pritisak i nervozu nema smisla, ja to neću. Ako netko drugi to želi, na njemu je.

Osvrnuo se trener Rijeke i na povratnika u modri dres - Arijana Ademija.

- Ademi je sigurno jedna od važnih karika, vidi se da je željan nogometa, ali on je samo dio momčadi. Dinamova je moć u poziciji na ljestvici i činjenici da nisu još izgubili utakmicu. Imaju karakter. Igraju dobro i kvalitetno.

Šef Sudačke komisije Ante Kulušić u ponedjeljak je istaknuo da su sve četiri vodeće momčadi oštećene, najviše Rijeka, ali i da su se sva četiri trenera podnijela gospodski.

- Suci? Mogao bih svašta komentirati, ali nisam samo ja ili predsjednik u klubu, no ne možemo ništa promijeniti. No danas je sve to tako daleko došlo da se sve vidi. Nisam se bolje osjećao kada mi je Kulušić rekao da sam se lijepo ponašao. Ja bih radije bodove pa da nekad nekom kažem nešto krivo. Žao mi je igrača jer kad si zakinut, rade emocije. Nije to kao komentari ovih sa strane - zaključio je Kek.

- Derbi uvijek nosi puno motiva za nas igrače. Radujemo se utakmici i učinit ćemo sve da izgledamo bolje nego što je to bio slučaj u posljednjim utakmicama u prvenstvu. Nadamo se da ćemo odnijeti tri boda iz Zagreba - poručio je ofenzivac Rijeke Mario Gavranović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'