Sport

Komentari 98

Ništa od Barcelone, Olmo stiže na početak priprema u Zagreb

Ništa od Barcelone, Olmo stiže na početak priprema u Zagreb

Dani Olmo dolazi u Zagreb na početak priprema 7. siječnja. Pojavit će se u Maksimiru. Mediji bliski Barceloni demantirali su vijest da je za Olma poslana ponuda u Maksimir. Napravio je to El Mundo Deportivo

Hoće li Dani Olmo i nakon siječanjskog prijelaznog roka nositi dres Dinama velika je nepoznanica, ali ono što se zasad zna je da sjajni Španjolac neće u Barcelonu. Katalonci nisu u Maksimir poslali službenu ponudu za Danija, prate ga, ali ponude još nema.

Dani Olmo dolazi u Zagreb na početak priprema 7. siječnja. Pojavit će se u Maksimiru. Mediji bliski Barceloni demantirali su vijest da je za Olma poslana ponuda u Maksimir. Napravio je to El Mundo Deportivo, a od izvora bliskih hrvatskom prvaku doznajemo kako još nije bilo nikakve ponude za Danija. Prema Transfermarktu Olmo vrijedi 35 milijuna eura, a onaj tko ga bude htio dovesti mogao bi Dinamu platiti i više od toga.

Ljetos ga je htjela Borussia M’gladbach, spominjali su još neki klubovi, ali Olmo je na kraju ostao. Tko zna, možda na kraju bude isti scenarij. Iako je izglednije da će Dani na kraju do kraja siječnja otići iz Maksimira.

Najčitaniji članci